Valentina Pelinel pregătește botezul gemenelor, în timp ce Cristi Borcea se bucură de libertate în Ungaria

 Dumba Gabriela
.

Eliberat de câteva zile din închisoare, Cristi Borcea se bucură de libertate departe de țară, în Ungaria, timp în care Valentina Pelinel se ocupă de ultimele pregătiri pentru botezeul gemenelor Maria Indira și Maria Rania. Fetițele au venit pe lume pe 1 martie, însă Valentina a amânat creștinarea lor pentru că și-a dorit ca și tatăl să fie prezent la marele eveniment.

Valentina Pelinel și cei trei copii ai săi și ai lui Cristi BorceaValentina Pelinel și cei trei copii ai săi și ai lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a părăsit penitenciarul Rahova pe 6 noiembrie, după o detenție de nouă luni și, așa cum era de așteptat, a mers direct acasă, la Valentina și cei trei copiii ai lor.
După câteva zile petrecute împreună, Borcea ar fi plecat pe litoral pentru a-și verifica afacerile de la mare, apoi la un centru spa din Ungaria, pentru o cură de detoxifiere, potrivit Click!.
La rândul său, Valentina se relaxează înainte de marele eveniment prin sport. Apropiații familiei susțin că botezul gemenelor Maria Indira și Maria Rania va avea loc foarte curând și blonda vrea să arate perfect la petrecere. De aceea, transpiră serios la sală împreună cu antrenoarea ei, Luminița Nicolescu pentru că își dorește să topească rapid câteva kilograme pentru că și-a pregătit o rochie fabuloasă.
În vară, Borcea declara că este posibil ca botezul să aibă loc în Budapesta, astfel că, prin deplasarea lui în capitala Ungaria, afaceristul să îmbine necesarul cu plăcutul: să se relaxeze la spa, dar și să facă ultimele pregătiri pentru o posibilă petrecere acolo.

Numele gemenelor provin din arabă și sanscrită

Ambele nume provin din sanscrită, iar Rania se regăsește și în limba arabă, iar semnificația lor este una specială. Rania înseamnă Regină (iar în greacă, și Paradis), iar Indira – Frumusețe.

Valentina și Cristi mai au împreună un băiețel, Milan, care a împlinit trei ani în această vară. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton