Ana Baniciu, schimbare radicală de look. Nu mai are părul blond. Imagini recente cu cântăreața

 Pirvu Cristina
.

Ana Baniciu și-a făcut o schimbare majoră de look. Aceasta nu mai e blondă, așa cum o știau toți încă de când a apărut în lumina reflectoarelor. Cântăreața trece printr-o transformare. Mulți spun că îi stă mai bine așa, alții o preferau cu lookul vechi. 

Când a debutat la TV, când a participat la Asia Express, dar și după, Ana Baniciu avea părul blond. Așa o știa lumea întreagă, dar mai ales fanii săi din mediul online. Mergea la stilistul ei preferat care îi colora părul în nuanța dorită. Iată că acum a făcut o schimbare majoră de look. Nu mai are părul deschis la culoare, ci foarte închis, aproape că este brunetă.

Ana Baniciu a optat pentru o nuanță mai închisă. Și aceasta îi pune în evidență trăsăturile. Fanii au sărit cu complimentele când au văzut transformarea. Unii au complimentat-o, iar alții i-au spus că îi stătea mai bine blondă.

„Super culoare! (…) Își stă tare bine așa! (…) E mai bine cu blond❤️ dar e doar o parere😊 „

Ana Baniciu look 1Ana Baniciu look 1

Ana Baniciu, declarație surprinzătoare: „Aș vrea să fiu bărbat'! Care e cea mai mare teamă a cântăreței!

Are doar 25 de ani și concepții de viață sănătoase. Ana Baniciu n-a fost crescută în puf, iar experiențele acumulate au maturizat-o din vreme. Acum, solista a vorbit pentru VIVA! despre temerile ei și despre ceea ce contează cu adevărat, într-un interviu extrem de sincer.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton