Valentina Pelinel, dezvăluiri în premieră despre modul în care a rămas însărcinată: "Am apelat la fertilizarea in vitro!"

 Dumba Gabriela
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Sunt părinții a trei copii frumoși și pare că dragostea care-i unește este mai puternică decât orice bârfă de pe margine. Recent, Valentina și Cristi au recunoscut că au apelat la fertilizarea in vitro pentru că-și doreau foarte mult să devină părinți încă o dată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În iunie 2016, Valentina Pelinel a devenit mămică pentru prima oară, însă pentru că își mai dorea un copil cu Cristi Borcea, fostul manechin recunoaște că au apelat la fertilizare in vitro.

Minunea s-a întâmplat și, pe 1 martie 2019, Valentina a adus pe lume gemenele Indira și Rania. Soția lui Cristi Borcea nu înțelege de ce, în România, fertilizarea in vitro este un subiect tabu și ea recunoaște cu sinceritate că a apelat la această procedură pentru a rămâne însărcinată cu fetițele.

'Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.', a spus Valentina Pelinel pentru revista OK!.

Vedeta a mai declarat că totul a avut loc în România, iar serviciile de care a dispus au fost atât de bune ca în afara țării!

'Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate.', a mai spus Valentina Pelinel.

Valentina-Pelinel-5Valentina-Pelinel-5

De când a devenit mamă, viața Valentinei Pelinel s-a schimbat total. Fostul model are trei copii și o căsnicie așa cum și-a dorit.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță. Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort”, a spus soţia lui Cristi Borcea.

Citește și:

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19! Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

Drama unei femei traficate de gruparea Bodi-Tâmplaru: i-a pus pistolul la tâmplă, a tăiat-o și a amenințat-o că îi dă foc, pentru bani

Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Fostul dinamovist are 3 copii cu Mihaela Borcea: Patrick (21 de ani) şi gemenii Melissa și Angelo (18 ani).

Din căsătoria cu Alina Vidican, Borcea are o fată și un băiat, pe George Alexandru (7 ani) şi Gloria (4 ani).

Din relația cu avocata Dana Voiculescu, pe care a cunoscut-o în 2007, o are pe Andreina Carolyn Christine (12 ani).

Din mariajul cu Valentina Pelinel, Borcea mai are 3 copii, pe Milan (4 ani) și gemenele de un an.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton