(P) 5 bluze casual ideale pentru iarna aceasta, pe care le poți comanda online de la RESENSE

 advertising.ringier
.

Mai este foarte puțin și vom putea spune că a venit iarna în mod oficial. Probabil că garderoba ta deja a suferit anumite schimbări, fiindu-i adăugate articole călduroase, perfecte pentru sezonul rece. Totuși, chiar dacă este iarnă, nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de modă și de ținute în tendințe. Pentru a te ajuta în pregătirea ținutelor de iarnă, în continuare vrem să îți prezentăm cinci bluze casual pe care le poți comanda online de la Resense.ro

Unul dintre cele mai elegante materiale este fără îndoială satinul. De aceea, când vrei să adaugi o notă elegantă și misterioasă ținutelor tale, alege o bluză realizată din acest material, așa cum este și Bluza dama bordo cu eșarfă Brianna. Aceasta este perfectă chiar și pentru birou, are o croială regular fit, mâneci lungi cu manșete și prezintă falduri la umeri. Cu siguranță vei aprecia eșarfa din jurul gâtului, care îi conferă un aer parizian. În ceea ce privește cromatica și design-ul bluzei, trebuie să știi că imprimeurile florale pot fi purtate cu succes în orice anotimp, mai ales dacă vorbim despre tonuri predominante de maro și roșu. 

Dacă îți plac bluze casual cu guler înalt sau semi-înalt, cu siguranță vei aprecia și următoarea piesă vestimentară. Este vorba despre o Bluză damă crem/imprimeu floral, cu volane Corina. Este o bluza ușor romantică, feminină și tinerească, atât datorită imprimeului și culorilor, dar și datorită imprimeului delicat, floral. O poți purta cu o fustă cu talie înaltă sau cu pantaloni, în funcție de cum te simți cel mai bine. 

Dacă vrei să ieși în oraș, însă nu este cazul de o ținută elegantă, mizează pe o ținută casual-chic, în care să integrezi cu succes această superbă Bluză damă maro cu volan Patricia. Are o croială deosebită, cu volane ample și este croită din satin arămiu. Elegată, rafinată și romantică, se va potrivi perfect atât pentru o cină în doi, dar și pentru o seară de relaxare alături de prieteni. Adaugă o pereche de pantaloni negri și ai ținuta ideală pentru seară. Are o croială regular fit, talia este strânsă cu ajutorul unui elastic și prezintă un volan în jurul gâtului. 

Când vine vorba despre culori care se potrivesc în anotimpul rece, una dintre cele mai potrivite alegeri este albastrul. De aceea, îți recomandăm cu încredere o Bluză damă albastră cu volane Florenta. Aceasta se potrivește perfect oricui, datorită croielii regular fit și iese în evidență nu doar datorită culorii, ci și croielii: prezintă un volan ce se întinde din dreptul decolteului până în centrul pieptului. 

Ultimul produs pe care ți-l recomandăm în această serie prezintă un imprimeu clasic, care se potrivește oricând: buline. Este vorba despre Bluza dama neagra cu buline si volane Corina. O poți purta atât la birou, dar și la un eveniment unde nu este nevoie de o ținută formală. Este ușor de asortat atât la fuste, dar și la blugi sau pantaloni. 

În încheiere, am vrea să știm care este părerea ta despre aceste bluze superbe! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton