Văduva lui Victor Socaciu, omagiu la un an de la moartea regretatului artist: „Nu e deloc simplu să fac asta”

 Ifrim Georgiana
.

Văduva lui Victor Socaciu, omagiu la un an de la moartea regretatului artist. Pe 27 septembrie 2021, artistul s-a stins din viață, la vârsta de 64 de ani. Acesta fusese infectat cu COVID-19 în aprilie 2021, iar de atunci s-a tot confruntat cu afecțiuni ale sistemului respirator. Soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu, este profund afectată de pierderea artistului și a decis să-i dedice un omagiu impresionant. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brândușa Simion Socaciu este cea de-a patra soție a regretatului artist. La început, aceasta i-ar fi fost impresară renumitului artist de folk, însă, în cele din urmă, s-au îndrăgostit unul de altul. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și s-au mutat în Canada. Se pare că Brândușa Simion a fost jurist, iar în anul 2005 a intrat în lumea artistică. La un an de la decesul lui Victor Socaciu, cea mai mare dorință a soției sale este aceea de a duce mai departe tradiția Festivalului de muzică folk „Om Bun'.

vic9vic9

Văduva lui Victor Socaciu, omagiu la un an de la moartea regretatului artist. Anul acesta, apropiații artistului au organizat o a doua ediție a festivalului „Om Bun' tot la Breaza, o ediție „In memoriam Victor Socaciu'. Pe scenă, au urcat artiști precum Mircea Vintilă, Emeric Imre, Cristian Buică, Magda Puskas, Ducu Bertzi, George Nicolescu sau Cătălin Stepa.

Citește și: Marina Almășan a primit cel mai frumos cadou de Crăciun în timpul căsniciei cu Victor Socaciu:„A fost emoționant și am descoperit…'

Citește și: Marina Almășan a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit fosta soție a lui Victor Socaciu:”Mi s-a fisurat…”

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, sub acuzația de trafic de persoane și viol.O fostă polițistă ar fi implicată

Citește și: Vivienne Westwood a murit.Creatoarea de modă avea 81 de ani

Văduva lui Victor Socaciu, omagiu la un an de la moartea regretatului artist

Brândușa Simion Socaciu va organiza următoarea ediție a festivalului de folk „Om Bun'. Aceasta a mărturisit că își dorește să ducă mai departe această tradiție de 11 ani, chiar dacă presupune un efort imens.

„Nu e deloc simplu să fac asta! Trei zile de festival, cu aducerea celor mai mari nume ale genului sub același acoperiș, cu identificarea de sponsori și cu premierea celor mai merituoși. E foarte dificilă întreprinderea asta, dar îmi propun să încerc s-o ducem mai departe, poate chiar de la anul. Și vreau să readuc festivalul la București, fiindcă acolo e casa lui. Doar pe perioada pandemiei Victor a dus festivalul la Breaza, întrucât condițiile erau mai propice, dar altfel istoria festivalului e legată de Capitală, fără doar și poate!', a mai spus Brândușa Socaciu, potrivit impact.ro.

„A fost cel mai greu an din viața mea!'

Brândușa Simion Socaciu a mărturisit că este profund afectată de trecerea în neființă a soțului ei și nu poate descrie în cuvinte durerea pe care a simțit-o în ultimul an. Regretatul artist și-a petrecut ultimele săptămâni din viață la spital. În trecut, acesta suferise un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate.

„A fost cel mai greu an din viața mea! Cel mai pustiu! Vorbele nu pot descrie de fapt realitatea sau, dacă o fac, acoperă doar parțial ceea ce trăiește unul sau altul!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Victor nu a fost uitat de prietenii lui cei mai buni'

În perioada 29-31 martie, apropiații artistului au organizat festivalul de folk „Om Bun', o ediție in memoriam Victor Socaciu.  Evenimentul a fost găzduit de Sala Primăriei din Breaza și i-a avut ca invitați pe Ada Milea, Andrei Păunescu, „Puiu' Ivanitchi, Florin Săsărman și mulți alții.

 „Victor nu a fost uitat de prietenii lui cei mai buni, cei apropiați. Și includ aici și pe cei cunoscuți de marele public, dar și pe cei pe care lumea nu i-a cunoscut și probabil nu-i va cunoaște niciodată. Cei mai mulți dintre ei au fost alături de mine și asta mi-a mai alintat durerea!', susține văduva lui Victor Socaciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton