Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. A fost amanta lui Victor Pițurcă și au un fiu împreună

 Laciu Andreea
.

Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. Este cunoscută drept cea mai faimoasă amantă din România, după ce a avut o relație îndelungată cu Victor Pițurcă. A apărut în mai multe reality show-uri de la noi, dar puțini cunosc detalii despre originea ei sau meseria ei de bază. Avea doar 20 de ani atunci când a început povestea ei de iubire cu fostul selecționer al naționalei de fotbal. Au format un cuplu timp de 16 ani, dar s-au despărțit cu scandal, iar Pițurcă a refuzat o perioadă să îl recunoască pe Edan, fiul din relația cu Vica Blochina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. Din fericire, lucrurile s-au reglat în cele din urmă, iar Edan și tatăl său au acum o relație foarte bună, ba chiar petrec și mult timp împreună. A fost și prezentatoare TV, dar a participat la multe emisiuni de tip reality, precum Ferma Vedetelor, acolo unde a fost la un pas să câștige chiar trofeul și marele premiu. A decis să accepte și provocarea lansată de Pro TV și se numără și printre Faimoșii de la Survivor România 2023.

vica-blochina-1-1vica-blochina-1-1

Vica Blochina – Viață personală

Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. Vica Blochina s-a născut în data de 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania. Are 47 de ani, este zodia Leu, are ochii albaștri și părul blond. Blondina are 65 kg și 1,75 m înălțime.

Vica Blochina – Carieră

Vica Blochina locuiește în România mai bine de două decenii și s-a afirmat prima dată în țara noastră ca balerină în faimosul club Melody din București. A venit aici împreună cu o trupă de balet din Lituania și așa a ajuns să îl cunoască pe Victor Pițurcă.

Citește și: Cum au fost aleși Faimoșii de la „Survivor România' 2023:'Am discutat cu peste 150 de vedete'

Citește și: Pique, filmat alături de noua iubită, înainte să se despartă oficial de Shakira. Imaginile care l-au dat de gol

Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui:„M-a refuzat. E foarte grea…'

Citește și: Ce a pățit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, într-un hotel din Turcia: „Au venit în cameră și…”

Vica Blochina are un fiu cu Victor Pițurcă

Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. Ani mai târziu, după 16 ani de relație, Vica l-a dat în judecată pe fostul ei iubit solicitând ca acesta să îi recunoască paternitatea lui Edan. În anul 2012, instanța a decis că fostul selecționer este chiar tatăl biologic al lui Edan. Atunci, Pițurcă a fost somat să îi plătească fostei sale amante o pensie alimentară în valoare de 39.000 de lei lunar, conform Adevărul.ro. În anul 2012, într-un interviu pentru Click!, a dezvăluit că l-a cunoscut pe Victor Pițurcă în anul 1994, prin intermediul unor prieteni și ar fi fost vorba despre dragoste la prima vedere.

Nu este singurul nume important din fotbal cu care Vica Blochina a avut o relație. Fosta balerină s-ar fi iubit și cu Juan Carlos Toja, unul dintre cei mai controversați jucători ai Stelei. Din păcate însă, această poveste de dragoste s-a încheiat rapid. S-a spus că ar fi avut o idilă și cu designerul Cătălin Botezatu. Zvonurile au apărut după ce a plecat împreună cu acesta într-o vacanță în Las Vegas, în anul 2014.

Vica Blochina a lucrat și ca prezentatoare TV, la Antena 2

Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. În anul 2012, în perioada în care povestea ei cu Victor Pițurcă ieșise la iveală, Vica și-a făcut debutul în televiziune. A lucrat pe post de coprezentatoare în emisiunea „Telefonul de la miezul nopţii, de la Antena 2.

„A fost o mare provocare pentru mine şi m-a copleşit încrederea pe care mi-au acordat-o. Să prezinţi o emisiune live, fără o mare experienţă pe sticlă, nu e puţin lucru. La asta se mai adaugă şi faptul că «Telefonul de la miezul nopţii» nu este un format de divertisment şi atât, ci o emisiune despre viaţa reală a românilor, cu dramele lor, cu bucuriile lor. Nu e nimic regizat, nu ştim cine o să sune şi în ce problemă, a declarat Vica Blochina, pentru Click!, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton