Văduva lui Dan Spătaru luptă de 17 ani cu depresia, iar recent a mai trecut un hop: "Toată durerea se ducea pe..."

 Dumba Gabriela
.

Văduva lui Dan Spătaru luptă de 17 ani cu depresia, iar acum un an a mai trecut un mare hop: a fost operată la coloană, recuperarea fiind foarte grea. Sida Spătaru a suferit enorm după pierderea soțului, îndrăgitul Dan Spătaru, și nu a găsit nici un fel de alinare după moartea acestuia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dan Spătaru a murit pe 8 septembrie 2004, lăsând un gol imens în sufletul oamenilor care l-au iubit, însă cea mai afectată de această pierdere uriașă a fost soția sa. Sida Spătaru a luptat cu depresia de când a rămas văduvă, iar de aici problemele de sănătate s-au agravat, așa încât acum a ajuns în situația de a nu-și mai putea mișca un picior din cauza afecțunilor la coloană.

886886

Văduva lui Dan Spătaru s-a operat la coloană anul trecut

Sida Spătaru a dezvăluit că anul trecut a fost operată la coloană și chiar dacă intervenția a fost un succes, recuperarea a fost foarte grea.

M-am operat la coloană în urmă cu un an de zile. Am făcut recuperare, am fost la Techirghiol. Recuperarea este foarte grea. Practic, nu-ți trece. Acum ar trebui iar să mă operez de hernie de disc. Trebuie să fiu foarte atentă când calc. Acum mă supără și piciorul stâng. Mă durea piciorul drept, până în vârful degetelor„, a dezvăluit văduva lui Dan Spătaru pentru fanatik.ro.

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: Motivul pentru care Adela Popescu e confundată mereu pe stradă cu Dana Rogoz:„Mă tem că…’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor:'Corpul meu are un șoc…'

Cum se recuperează Sida Spătaru după operația la coloană

La un an de la operația de hernie de disc, văduva lui Dan Spătaru, Sidonia Spătaru, se bucură în aceste momente de o vacanță în Sicilia, la buna ei prietenă, Gina Tătaru.

Anul trecut, la coloană, medicul m-a operat pe partea dreaptă. Toată durerea se ducea pe piciorul drept, nu puteam să merg. La un moment dat nu-l mai simțeam.

Am un an de la operație. Tot încerc să evit a doua operație, să nu o fac, dar mă chinui. Încerc tot felul de proceduri…„,

Nu am voie să car deloc, dar am mai și căra, ce să fac? Fata mea, Dana, pleacă dimineața și vine seara. Dar acum e mai bine, mai ales de când am stat la soare. Apa este rece, nu am voie să intru. La Techiorghiol, înainte să plec, bazinul era închis, că aș fi intrat în apă să înnot. Medicul mi-a recomandat apă sărată și înot„, a mai spus Sida Spătaru.

Sida Spătaru luptă de 17 ani cu depresia

Sida Spătaru a luptat cu depresia de când a rămas văduvă și îi sfătuiește pe cei care trec prin așa ceva să meargă la medic, iar părinții care simt schimbări de comportament la copii, să facă același lucru, să nu se ajungă la lucruri grave.

‘Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…

Pe 8 septembrie se împlinesc 17 ani de când a plecat soțul meu. Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia. Nu suportam nimic, nici televizor, nu am știut că e atât de rea boala aceasta.

Dacă ajungi la urgență îți dă două pastile și dormi. Trebuie să mergi la psihiatru să-i povestești din copilărie, că poate de acolo sunt problemele și apare când ești adult. Mai ales că nu se manifestă la toată lumea la fel. Celor care sunt în situația aceasta eu le recomand să se monteze, să meargă în parcuri și să se înconjoare de oameni pozitivi.

Cu depresia am plâns în fiecare zi. Însă două săptămâni cât am fost la Gina în Italia nu am știut ce e aia depresie. Ea este și foarte pozitivă și nici nu ai timp să te plictiselti cu ea’, povestea Sida Spătaru anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton