Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden. Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

 Dumitrache Laura
.

Reghecampf și Corina Caciuc au avut prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden. Cei doi îndrăgostiți au mers împreună la Gala Kultho, luându-i prin surprindere pe invitați. Deși formează un cuplu de multe luni, Reghe și iubita lui, Corina, nu au mai apărut împreună, până acum, la niciun eveniment monden.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf, antrenorul în vârstă de 46 de ani, s-a despărțit de Anamaria Prodan după 15 ani de căsnicie. În prezent, Reghe formează un cuplu cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit un copil în urmă cu doar câteva săptămâni. Antrenorul și partenera sa și-au făcut apariția, pentru prima oară, în calitate de cuplu la un eveniment monden, unde s-au simțit foarte bine, după cum se poate vedea din fotografii.

6e01db35-0668-4df2-ba13-2a919ad335286e01db35-0668-4df2-ba13-2a919ad33528

Căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final. Cei doi au decis să divorțeze după 15 ani de mariaj. Antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, o tânără de 29 de ani, care i-a dăruit un fiu în urmă cu câteva săptămâni. În această seară, la Gala Kultho, Reghecamapf și iubita sa și-au făcut prima apariție în calitate de cuplu la o petrecere mondenă.

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut alt tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf:'Un nou început'

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lor

Citește și: De ce nu s-a mutat Laurențiu Duță niciodată în București:„Am încercat cu 3 Sud Est și nu ne-a ieșit'

Citește și: Cum arată Delia în costum de baie la 40 de ani:”Nu mi-am dorit să…”

Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden

După ce a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a asumat relația cu iubita sa, Corina Caciuc. Cu toate astea, antrenorul nu și-a făcut apariția cu actuala sa parteneră la evenimente mondene, până acum. În această seară, Reghe și Corina Caciuc au mers împreună la Gala Kultho, având prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.

Potrivit imaginilor, cei doi au stat la masă și s-au distrat împreună, deși nu au mai fost împreună la asemenea evenimente. Reghe și Corina apar relaxați și fericiți împreună. Este pentru prima oară când antrenorul de fotbal participă la un eveniment monden alături de actuala sa iubită.

Corina Caciuc a născut în urmă cu trei săptămâni

Pe 19 mai, Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel, pe nume Liam. Antrenorul este în culmea fericirii, mai ales că a așteptat cu nerăbdare acest moment special. Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din căsătoria cu Maria Pfeiffer și pe Laurențiu Reghecampf, din mariajul cu Anamaria Prodan.

Antrenorul este extrem de fericit de venirea pe lume a celui de-al treilea copil. ,,Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata”, a scris Reghe pe Instagram în ziua în care micuțul Liam a venit pe lume.

Laurențiu Reghecampf, despre relația cu Corina Caciuc

Recent, Laurențiu Reghecampf a făcut câteva declarații referitoar la relația cu Corina Caciuc, explicând că între cei doi există o compatibilitate puternică. Antrenorul a povestit că este importantă chimia din cuplu, decât trecutul persoanei de lângă el.

„Nu știu din ce unghi privește fiecare om. Când întâlnesc o persoană, nu îi cer buletinul. Foarte multe info sunt false. Toată lumea și toți care au scris și au mers pe acel film știu exact cine a dat informația. Contează că mie îmi place foarte mult Corina, nu aș sta să întreb ce a făcut înainte.Trebuie să existe cumva o conexiune că altfel nu ar putea doi oameni să stea împreună., a declarat el în timpul emisiunii de la Kanal D. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton