Alexandra, fiica lui Gigi Becali, a încălcat toate regulile, din timpul pandemiei. Pentru ce a riscat o amendă consistentă

 Dumba Gabriela
.

Se vede treaba că Alexandrei Becali îi place cafeaua atât de mult, încât nu mai ține cont de nimic. Nici o regulă de circulație nu poate sta între fiica lui Gigi Becali și cafeaua dintr-un anume loc, din București.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Suprinsă de paparazzi prin oraș, fiica lui Gigi Becali apare ieșind dintr-un Range Rover în valoare de 100.000 de euro, pe care tocmai îl parcase convenabil, pe o trecere de pietoni, în fața unui mall.

Alexandrei Becali nu i-a fost teamă de consecințe pentru că avea nevoie disperată de cafea. Potrivit impact.ro, fiica lui Gigi Becali nu a zăbovit foarte mult în locul cu pricina, dar asta nu scuză faptul că a parcat pe trecerea de pietoni.

Cu o geantă de 1500 de euro pe umăr, Alexandra Becali a ieșit din mașina de 200.000 de euro ca și când nu făcuse nimic greșit și și-a văzut mai departe de treabă. Potrivit imaginilor publicate de Impact, fiica lui Gigi nici nu și-a pus mască de protecție imediat ce a ieșit din mașină, ci abia când a intrat în mall a pus-o.

Gigi Becali are trei fiice cu soția lui, Luminița – Teodora, în vârstă de 25 de ani, Alexandra, în vârstă de 24 de ani, și Cristina, în vârstă de 19 ani. Becali a devenit și bunic, în acest an, pe 14 iunie. Atunci, Teodora a născut o fetiță de nota 10.

alexandra-becali-2alexandra-becali-2

Alexandra Becali este studentă la Drept

Alexandra Becali urmează cursurile Facultății de Drept, iubește să petreacă, însă continuă să o facă în grupuri restrânse, respectându-și intimitatea. Alexandra a mai clarificat și zvonurile conform cărora s-ar iubi cu Mihnea Grigoriu.

„Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma. 

Citește și:

Andreea Berecleanu a câștigat procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu, la 7 ani de la divorț

Analia Selis și copiii ei, infectați cu noul coronavirus: „COVID-ul ăsta este un virus ciudat de imprevizibil!”

Diego Maradona a fost înmormântat la Buenos Aires. Poliția a intervenit cu gaze lacrimongene, după un incident

Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele.

Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească', a declarat Alexandra Becali.

foto: Impact.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton