Ștefan Stan a devenit tată! Soția lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

 Oana Pantazi
.

Ștefan Stan a devenit tată de fată și trăiește cele mai fericite clipe ale vieții sale. Artistul și soția lui, Simona, sunt părinți pentru prima oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan a devenit tată pentru prima oară, soția lui Simona aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Pentru artist și pentru soția lui emoțiile sunt imense, chiar dacă s-au pregătit intens pentru acest moment. Proaspeții părinți sunt la prima experiență de acest gen, dar micuța lor are deja camera ei, pătuțul, hainele și lucrurile specifice bebelușilor au fost pregătite din timp pentru a o primi cum se cuvine acasă pe fiica lor.

Fiica lui Ștefan Stan a venit pe lume prin cezariană

Potrivit apropiaților cuplului, Simona a născut prin cezariană și atât mama, cât și bebelușul sunt perfect sănătoase. Potrivit unor apropiați, soția artistului a născut prin cezariană și atât ea cât și micuța sunt perfect sănătoase. Pentru artist și pentru soția lui așteptarea s-a terminat și, chiar dacă au avut de depășit o perioadă dificilă, venirea pe lume a micuței lor e cel mai mare dar.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, declara, cu ceva timp în urmă, Ștefan Stan pentru Click.

Stefan-STANStefan-STAN

Simona a avut probleme cu sarcina

La începutul lunii octombrie Ștefan Stan și-a transportat de urgență soția la spital, deoarece Simona dădea semne că ar urma să nască, deși termenul era în noiembrie. Artistul a trecut prin momente dificile, când soția lui a început să aibă simptome similare începerii travaliului. Speriat, artistul a dus-o imediat la spital pe Simona.

Din fericire, nașterea nu s-a declanșat, însă soția lui Ștefan Stan a mai rămas o vreme internată, fiind monitorizată și aflându-se sub perfuzii. Din fericire, fetița lor a fost bine, sarcina nefiind afectată, iar Simona a născut la termen.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicală

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Ștefan Stan și-a dorit fetiță

Ștefan Stan a anunțat pentru prima oară la Teo Show că soția lui urmează să aducă pe lume o fetiță. Artistul era în culmea fericirii, mai ales și că atât el, cât și partnera lui își doreau foarte mult o fetiță.

„Toată lumea știe că-mi doresc fetiță foarte mult. Și Simona și-ar dori fetiță. Am făcut testul genetic pentru că la ecografie se poate schimba și peste câteva luni, a spus Ștefan Stan, ținând fanii pe jar înainte de anunța sexul bebelușului.

Cântărețul a mai făcut o dezvăluire emoționantă pe marginea acestui subiect, și anume că mama sa, cât timp a trăit, a cumpărat numai haine pentru fetițe.

„O să fiu tată de fată! Înainte să fie însărcinată, noi vorbeam de nume de fată. Mama mea, cât a trăit,  a cumpărat haine pentru fetițe, a spus câștigătorul Vocea României, vizibil emoționat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton