Ultima convorbire telefonică a prințesei Diana. Cui i-a dezvăluit ultima dorință înainte să moară, acum 24 de ani

 Dumba Gabriela
.

Au trecut aproape 24 de ani de la moartea prințesei Diana, o tragedie care a șocat toată planeta! Nici până acum adevărul nu a fost aflat în totalitate și planează încă multe controverse legate de dispariția uneia dintre cele mai iubite femei din lume. Recent, au fost date publicității detalii legate de ultimele ore din viața prințesei Diana și cu cine a vorbit pentru ultima oară la telefon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu numai câteva ore înainte de-a muri, Diana a vorbit cu cineva la telefon, iar întreaga discuţie a fost înregistrată şi relatată chiar de cel cu care vorbise. La începutul zilei de 31 august 1997, Lady Di a fost implicată într-un accident auto care i-a luat viaţa.

ARCHIVES – LA VOITURE APRES L’ACCIDENT DE LA PRINCESSE DIANA – 1ARCHIVES – LA VOITURE APRES L’ACCIDENT DE LA PRINCESSE DIANA – 1

Diana l-a sunat pe prietenul ei apropiat şi reporterul regal Richard Kay, pentru a-i spune că era pregătită să „explorez un alt fel de regalitate'. Vorbele ei erau d-un entuziasm molipsitor şi relevau noua viaţă pe care fosta soţie a Prinţului Charles de-abia aştepta s-o înceapă.

Cei de la People au dezvăluit că prinţesa îşi propusese să petreacă mai mult timp cu copiii ei şi să continue să schimbe lumea prin redefinirea regalităţii, citează okmagazine.ro.

Ultima dorință a prințesei Diana

Prietenul ei, Kay, vorbeşte despre ultima convorbire telefonică avută cu Diana, în documentarul ce poartă numele regretatei prinţese, difuzat pe 24 iunie, în Marea Britanie.

„Am vorbit cu ea în acea seară', îşi aminteşte acesta. „Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie.' Mama lui William şi a lui Harry, care aveau 15 ani şi, respectiv 12 ani atunci, divorţase de Charles cu un an înainte şi se afla „într-o perioadă bună din viaţa ei', doar că voia să se întoarcă şi să-şi vadă băieţii.

Era disperată să încerce să o ia de la zero şi să facă ceva diferit de ceea ce făcuse până atunci, să abordeze stilul de viaţă regal într-o altă manieră', a precizat amicul ei.

Citește și: Ion Ion Țiriac s-a logodit cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, la mai puțin de un an de divorțul de Ileana Lazariuc?Detaliul care i-a dat de gol

Citește și: Cum a reacționat Anastasia Lazariuc când a aflat că fiica ei Ileana divorțează de Țiriac Jr:'Totul e să rămână în relaţii civilizate'

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

Cu cine era prințesa Diana în momentul morții

În noaptea accidentului, Diana era însoţită de şoferul ei, Henri Paul, de bodyguardul Trevor Rees-Jones şi de iubitul ei, Emad Dodi Fayed. Cu numai câteva momente înainte de impact, maşina era înconjurată de paparazzi, care voiau să o fotografieze pe prinţesă.

Amintirile prințului Harry cu mama lui

Harry a dezvăluit, pentru Oprah Daily, cât de neajutorat s-a simţit când o vedea constant pe mama lui cât de urmărită era de paparazzi.

Când mă gândesc la mama mea, primul lucru care-mi vine în minte e acelaşi lucru iar şi iar – prins în maşină, cu centura pusă, cu fratele meu în maşină şi mama care şofa încercând să scape de 3-5 motorete cu paparazzi, iar ea era tot timpul în dificultate să conducă din cauza lacrimilor care-i curgeau pe obraz.

Nu aveam deloc protecţie. Senzaţia este de neputinţă totală. Eram băiat, dar prea mic pentru a ajuta o femeie – în acest caz, pe mama. Iar asta se întâmpla zilnic. În fiecare zi până când a murit..', a mărturisit Harry.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton