Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Sunt împreună de 20 de ani

 Cica Cristina
.

Pe Dan Capatos îl știe toată lumea, însă puțini știu cum arată și cu ce se ocupă soția lui. Prezentatorul este prezent în fiecare seară, de luni până vineri, în platoul Xtra Night Show. Mulți, însă, nu cunosc detalii despre partenera lui, care îi stă alături de 20 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica și Dan Capatos trăiesc de mai bine de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi, însă, sunt discreți atunci când vine vorba despre viața personală. Prezentatorul este rezervat, în general, și dă rareori din casă, însă recent a spus cu ce se ocupă soția lui.

Sotia-Dan-Capatos-1Sotia-Dan-Capatos-1

Ce ce se ocupă soția lui Dan Capatos

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos? Probabil, printre cele mai mari curiozități care îl vizează pe prezentatorul TV de Xtra Night Show se numără cele legate de soția lui.

Recent, omul de televiziune a vorbit în cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici despre soția, care îi stă alături de 20 de ani. El a povestit cum a cunoscut-o pe Monica și cu ce se ocupă soția lui.

Soția lui Dan Captos lucrează tot în jurnalism, după cum a menționat soțul ei. Prezentatorul a subliniat că acesta constituie un avantaj, dat fiind că nu trebuie să ofere prea multe explicații când lipsește de acasă.

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: 'Ce cauți la ora aia?', 'Unde pleci la ora asta?', 'De ce trebuie să faci asta?', etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta', a declarat Dan Capatos pentru sursa menționată.

Citește și: Dan Capatos a avut o viață grea în studenție:”Ne picau gândacii în gură, efectiv”

Citește și: Drama lui Dan Capatos. A suferit un atac cerebral:„Am fost paralizat pe partea stângă'

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Moroșanu în căsătorie pe soția lui, după 8 ani de relație:„O aveam deja pe Natalis'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Victor Ciutacu.Sunt împreună de 28 de ani!

Cum și-a cunoscut Dan Captos soția

Dan Capatos a vorbit și despre momentul în care și-a cunoscut soția. La acea vreme el era redactor șef pentru o revistă pentru bărbați și s-au cunoscut în redacție.

'M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. 'Unde pleci?', 'Mă duc să văd niște femei goale' (râde). Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă, decât acasă sau în oraș', a mai precizat Dan Capatos.

Soția lui Dan Capatos era pe punctul de a se căsători când s-au cunoscut

În trecut, Dan Capatos a mai povestit că atunci când s-a cunoscut cu femeia care avea să devină mama copilului său, ambii erau împlicați în alte relații.

„A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut.

Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani', povestea Dan Capatos, la „Răi Da Buni'.

Boala de care suferă fiul lui Dan Capatos

Monica și Dan Capatos au împreună un fiu, Andrei, în vârstă de 10 ani.

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure -are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică.

Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii nouă ani’, a declarat vedeta Antena 1.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton