Ultima apariție în public a lui Mihai Constantinescu a avut loc cu doar o săptămână înainte de a fi internat! Artistul era vesel și se simțea bine...

 Oana Pantazi
.

Mihai Constantinescu a murit azi, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, după ce, cu doar câteva zile în urmă, medicii se declarau optimiști. Ultima apariție în public a lui Mihai Constantinescu a avut loc cu doar o săptămână înainte de a fi internat. Artistul era vesel și optimist…

Cu doar o săptămână înainte de a fi internat la Spitalul Floreasca în stare gravă, Mihai Constantinescu a participat la emisiunea Drag de România, pe TVR2, show prezentat de Fuego. Artistul se afla într-o dispoziție excelentă, era zâmbitor și a susținut chiar un recital care a impresionat publicul. Gazda emisiunii i-a oferit lui Mihai Constantinescu o diplomă și a ținut un mic discurs, fără să știe că acela era ultimul moment în care marele artist avea să mai apară pe micul ecran. 'Simbol al artei românești, ne-ați făcut mândri de nenumărate ori și ne-ați demonstrat că orice e posibil', i-a spus Fuego artistului, vizibil emoționat.

Din nefericire, câteva zile mai târziu, Simona Secrier, soția artistului, suna la Serviciul de urgență, artistul fiind în stop cardiac. După ce a fost resuscitat timp de 10 minute, Mihai Constantinescu a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a intrat în moarte cerebrală, în urma a două stopuri cardiace. Deși starea artistului părea să se fi îmbunătățit în ultimele zile, iar medicii erau oarecum mai optimiști, astăzi s-a produs deznodământul… Mihai Constantinescu a părăsit scena pentru totdeauna la vârsta de 73 de ani.

Mihai Constantinescu a ajuns la spital în luna mai

Mihai Constantinescu a ajuns la spital în luna mai, în urma unui stop cardio-respirator. Încă de atunci, starea lui de sănătate a cunoscut suișuri și coborâșuri, speranțele familiei și a celor care l-au iubit fiind alimentate de faptul că artistul a avut și momente în care a dat semne de însănătoșire.

Foto Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton