Mihaela, femeia cu care Mihai Constantinescu a fost căsătorit 28 de ani, mesaj emoționant: "Îi voi plânge sufletul toată viața!"

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Constantinescu, femeia cu care Mihai Constantinescu a fost căsătorit timp de 28 de ani, a scris un mesaj emoționant pe Facebook, imediat ce a aflat că marele artist s-a stins, după cinci luni de suferință.

Mihai Constantinescu, alături de Mihaela, fosta soție și Simona, actuala soțieMihai Constantinescu, alături de Mihaela, fosta soție și Simona, actuala soție

„Dragii mei, Mihai a plecat. Îi voi plânge sufletul toată viața mea!”, este mesajul Mihaelei Constantinescu, fosta soție a marelui artist, dispărut mult prea devreme dintre noi.

„Îl cunosc pe Mihai şi îl am în viaţa mea de 40 de ani. După părinţii mei, a fost omul pe care l-am iubit, pe care îl iubesc şi pe care îl voi iubi toată viaţa. A fost soţul meu, cel mai bun prieten al meu şi bărbatul care va trăi în inima mea până la sfârşitul zilelor mele… I-am fost alături lui şi Simonei, care a fost alături de el în aceste aproape 6 luni, clipă de clipă, de mai multe ori pe zi. Ne-am susţinut, am sperat, ne-am rugat. Am făcut totul cu iubire. Nu pot să vorbesc despre Mihai la trecut… Îmi este greu să vorbesc. Poate că mă încurc în vorbe, dar este un moment extrem de greu. A fost un om cu totul şi cu totul special. Un om foarte special!”, a declarat Mihaela Constantinescu pentru „Răi Da Buni”.

Mihaela și Mihai s-au cunoscut atunci când ea avea 12 ani și el 26, când ea i-a luat un interviu pentru Cercul de ziaristică al Palatului Pionierilor, iar ani mai târziu s-au reîntâlnit la o nuntă și astfel a început o iubire ca-n povești, așa cum a spus Mihaeala dintotdeauna.

„I-am luat un interviu pentru Cercul de ziaristică al Palatului Pionierilor când aveam 12 ani și el, 26. Ne-am reîntâlnit la nunta lui Bjön Borg cu Mariana Simionescu. Eu venisem cu Ilie Năstase și cu iubita lui. M-am dus la Mihai și i-am spus „Ce mai faci?. Îmi făcea plăcere să vorbesc cu el. I-am povestit despre bunicii mei și Mihai m-a rugat să-l duc și pe el acolo, pentru că el nu are rude la țară. Asa a început relația noastră.Am trăit o iubire ca-n povești, sinceră și pasională, nu ne doream altceva decât să fim împreună.

Mergeam cu el la toate spectacolele, în turnee, eram nedespărțiți. M-a iubit mult și a demonstrat-o în cele mai speciale moduri. Mihai este un om care iubește viața și nu poate refuza nimic din ceea ce îi ofera ea. Micile lui escapade au șubrezit relația noastră. În clipa în care iubești și te simți iubit, toată lumea e a ta. Singurul regret este că nu am avut niciodată curajul să am un copil. La început am amânat pentru că amândoi aveam proiecte profesionale și apoi au trecut anii, relația noastră s-a răcit', spunea Mihaela Constantinescu într-un interviu.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, la 73 de ani. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton