Uite cine reuşeşte să îi îmblânzească pe cei trei Chefi de la “Hell’s Kitchen”!

 Florentina Liutic
.

Au priviri dure, comentarii acide şi pretenţii exigente atunci când vine vorba de bucătărie. Cu toate acestea, cei trei chefi care pot fi urmăriţi din această toamnă la Antena 1 în Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor', chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, recunosc că pot fi îmblânziţi.

 

Cine-i şeful lui chef Bontea? 'Cu siguranţă Miruna, fiica mea', recunoaşte acesta. Fetiţa temutului jurat este cea care îi topeşte inima şi reuşeşte să îl convingă de fiecare dată cu privirea sa caldă, după cum admite însuşi cunoscutul bucătar. 'Mi s-a întâmplat nu doar o dată să fiu convins de ea să fac ceva ce iniţial refuzasem categoric. De exemplu, Miruna a fost cea care m-a convins să îl iau pe Snoop, căţelul nostru. Ani de zile am refuzat să iau un căţel, deşi copiii tot insistau, pentru că ştiam că e o responsabilitate. Ei bine, Miruna a fost cea care a insistat atât de mult, încât până la urmă am cumpărat un Beaggle. L-am adus acasă într-o seară în care ea era bolnăvioară, cred că tot Universul a conspirat împotriva mea atunci. Nu îi rezist fetiţei mele, ea ştie mereu cum să mă ia, eu fac pe durul, ea nu se lasă şi face ce face şi mă convinge cu ochii ei superbi', povesteşte Sorin.

 

Florin Dumitrescu se declară un „învins' în faţa fetelor sale – fetiţa sa, Ava, şi soţia, Cristina. 'Recunosc că fetele mele sunt cele care mă îmblânzesc' de fiecare dată, nu le pot rezista. Uite, ca să dau un exemplu, Cristina este cea care reuşeşte să mă deturneze de la avântul pe care îl prind când e vorba de mâncare. Dacă ar fi după mine, aş mânca numai grăsimi sau preparate gătite cu unt. Cristina nu e genul care să îmi interzică să mănânc, dar întotdeauna reuşeşte să îmi explice că trebuie să am anumite limite, pentru că mă îngraş uşor, mereu ştie ce să-mi spună ca să mă determine să pun frână. Ea e cea care mă ajută cu dependenţa' mea de mâncare', povesteşte chef Dumitrescu.

 

Un burlac convins, chef Scărlătescu face notă discordantă cu ceilalţi doi colegi ai săi şi declară că nu are niciun şef. Deşi recunoaşte că se topeşte în faţa copiilor, Cătălin crede că deocamdaă nu şi-a găsit naşul: Şeful la mine acasă sunt… eu! Nu există nimeni care să fie şeful meu, niciunde!', spune acesta categoric.

 

Florin Dumitrescu si CristinaFlorin Dumitrescu si Cristina

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton