8 vedete de la Hollywood care adoră să gătească

 Florentina Liutic
.

În timp ce unele vedete sunt surprinse în mod regulat trecând pragul diferitelor restaurante selecte, altele au transformat gătitul în hobby sau chiar într-un business, lansând cărţi de reţete, bloguri culinare sau deschizându-şi propriile restaurante.

 

Originile mexicane ale actriţei Eva Longoria au legătură cu pasiunea actriţei din Neveste disperate' de a găti. Crescută în Texas, Eva a învăţat să gătească de mică de la mama şi mătuşile sale. Când a crescut a scris o carte de reţete: Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends' şi şi-a deschis un restaurant, numit Beso.

 

Gwyneth Paltrow, mamă a doi copii, a înţeles cât de important este să îţi hrăneşti familia sănătos, dar a intuit şi potenţialul unei afaceri în acest sens. Astfel, actriţa a lansat un site, goop.com unde dezvăluie reţete delicioase care au la bază cele mai bune ingrediente.  Este autoarea a două cărţi de reţete, iar produsele de panificaţie şi cele care conţin zahăr au fost excluse din meniul său. In 2013 a gatit impreuna cu Jamie Oliver rata cu sos ragu, acesta fiind cadoul oferit de Chris Martin, cel cu care forma pe atunci o familie, cu ocazia zilei sale de nastere.

 

Blake Lively şi-a dorit atât de mult să înveţe să gătească încât actriţa din Gossip Girl' a ajuns la Paris pentru a urma un curs la celebrul  Le Cordon Bleu',  unde a prins secretele acestei arte de la Chef Poupard. Blake Lively a avut ocazia să demonstreze că se pricepe cu adevărat să gătească în 2013 când a fost invitată de Ellettra Wiedemann să prezinte câteva dintre reţetele sale în cadrul rubricii Elletra’s Goodness, găzduită de Vogue.

 

Mamă a două fetiţe, Jessica Alba afişează un corp de vis datorită stiluluide viaţă adoptat. Actriţa este extrem de interesată de gătit, ea lansând cartea „The Honest Life : Living Naturally and True to You”. Este surprinsă adesea cumpărând produse organice pentru familia căreia îi prepară cele mai delicioase retete.

 

Interpretul lui James Bond, actorul britanic Daniel Craig este, de asemenea, pe lista celebrităţilor care adoră să gătească. Îmi place la nebunie să gătesc… când intru într-o bucătărie corpul începe să vibreze de nerăbdare.' Cu o astfel de mărturisire, carismaticul Craig şi-a mai câştigat, cu siguranţă, alte mii de admiratoare.

 

Frumoasa Scarlett Johansson, însărcinată acum cu primul ei copil, nu a avut probleme să îşi menţină greutatea sub control, în condiitle în care îi face mare plăcere să gătească. Muza lui Woody Allen şi logodnica jurnalistului francez Romain Dauriac conferă gătitului un rol terapeutic. Scarlett a marturisit că îi place să fie singură în bucătărie, iar o muzică bună şi un pahar de vin este tot ce are nevoie pentru a-şi da frâu liber imaginaţiei.

 

Meryl Streep a avut rolul principal în pelicula Julie and Julia', iar rolul i s-a potrivit perfect pentru că actriţa este pasionată de gătit şi în viaţa reală. Atunci când nu este implicată în niciun proiect, Meryl poate fi găsită în bucătăria ei unde face plăcinte.

 

Ştiu să gătesc şi este important pentru mine să fac mâncare proaspătă în fiecare zi.', declară actriţa spaniolă Penelope Cruz. Reţetele sale sunt inspirate din bucătăria mediteraneeană pe care o adoră.

 

Foto: Hepta

 

Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton