Tyra Banks a devenit mamă la 42 de ani

 Florentina Liutic
.

Tyra Banks trăieşte bucuria de a fi pentru prima data mama la 42 de ani, purtătorul său de cuvânt precizând că top modelul este în al 9-lea cer.

 

tyra2

 

Tyra a devenit  mama unui băieţel căruia i-a pus numele York şi care a venit pe lume cu ajutorul unei mame purtătoare. De 2 ani, top modelul are o relaţie cu fotograful Erik Asla, după ce s-au cunoscut prin prisma meseriilor lor. Tyra şi Erik şi-au dorit enorm un copil, apelând la fertilizarea în vitro pentru această, iar acum şi-au împlinit visul de a fi părinţi cu ajutorul unei mame surogat.

 

Suntem atât de fericiți. Călătoria de până acum nu a fost deloc ușoară, așa cum am mai povestit înainte. Dar iată că a existat o lumină strălucitoare și frumoasă la capătul tunelului, pentru mine și tatăl său, Erik', a declarat top modelul pentru revista People.

 

tyra1

 

„Pe măsură ce privesc ochișorii fiului meu, mă gândesc la toți acei oamenii care au probleme de fertilitatea sau cu sarcina propriu-zisă şi continuu să mă rog pentru ei, zi de zi.'

 

Pe pagina sa de Instagram, Tyra a posta o fotografie cu o căciuliţă de bebeluş, însoţită de următorul mesaj: Cel mai frumos cadou pentru care ne-am rugat este, in sfârşit, aici. Are degețelele și ochii mei mari și gura și bărbia lui Erik. In timp ce ii multumim ingerului de femeie care a purtat miracolul pentru noi, ne rugam pentru toti cei care se lupta sa atinga aceasta minunata realizare. Bine ai venit pe lume, York Banks Asla'.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton