Ellie White – Primele fotografii împreună cu familia ei

 Florentina Liutic
.

Ellie White a rrealizat primele fotografii cu logodnicul ei, Doru Tincu, şi cei doi copii ai lor, Mihai, în vârstă de trei ani, și Alexis Maria, în vârstă de opt luni.

 

Am fost foarte norocoasă să am atât timp la dispoziţie încât să mă pot bucura de copilaşii mei. Fiecare sunet, mişcare, zâmbet… eu am fost acolo, cu ei… Contează foarte mult să fii aproape de ei în primele luni de viaţă.

 

Cu venirea primului copil simţi cum o altă lume începe pentru tine, o lume fascinantă şi minunată, pe care am reuşit să o redescopăr o dată cu el, cu Mihăiţă', a scris vedeta pe blog-ul ei.

 

Cu Maria, lucrurile i se par ceva mai uşoare pentru că Ellie avea deja experienţa, dar spune că de data aceasta diversificarea nu merge atât de uşor ca la Mihai.

 

„Maria e fetiţă, e mai liniştită, mai atentă, dar nu mănâncă la fel de bine cum mânca Mihăiță în primul an, la el diversificarea a fost floare la ureche…acum cu Maria este o adevărată luptă'.

 

Ellie se bucură de familia ei frumoasă şi spune că este o norocoasă. „Am reuşit să fiu alături de ei atunci când au descoperit lumea si sper sa pot fi lângă ei cat de mult timp posibil!'

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton