Tudor Chirilă va juca rolul unui politician în serialul "Vlad": "Încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou"

 Cica Cristina
.

Tudor Chirilă urmează să se alăture echipei din serialul Vlad difuzat pe PRO TV, începând din această primăvara.

Tudor-Chirila-1Tudor-Chirila-1

Tudor Chirilă va interpreta rolul lui Drăgoi, un politician important, care va avea un impact covârșitor în întreaga poveste. Rămâne de aflat cărei „tabere” i se va alătura: Iordache sau Cezar.

Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, interpretat de către Raluca Aprodu.

Citește și: Manuela Hărăbor va juca în serialul Vlad.Ce părere are despre rol și cum se va acomoda

„Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol', a susținut Tudor Chirilă.

Citește și: Cine este Raluca Aprodu.Actrița va juca în serialul „Vlad'

Se pare că Tudor Chirilă va apărea într-o ipostază extrem de diferită față de valorile sale.

Noul sezon VLAD este plin de suspans și tensiuni, iar noile personaje introduse vor influența cursul acțiunii. De curând, echipei Vlad s-au alăturat două mari actrițe: Manuela Hărăbor, pe care am văzut-o deja în serial, în rolul unei managere de hotel, și Raluca Aprodu, care va apărea în curând, în rolul Ivanei, soția politicianului Drăgoi.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Adrian Titieni va juca în serialul VLAD.Primele declaraţii despre rolul său, cel mai temut personaj din noul sezon

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton