Bianca Giurcanu, eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu mă mai regăseam în totalitate"

 Cica Cristina
.

Bianca Giurcanu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities în ultima gală.

Bianca-Giurcanu-1Bianca-Giurcanu-1

Momente emoționante în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Bianca Giurcanu a părăsit competiția. Multe dintre colegele sale s-au arătat afectate de plecarea Biancăi si au îmbrățișat-o cu lacrimi în ochi.

Bianca Giurcanu a fost criticată din punct de vedere vestimentar de jurați în ultima ediție și a părăsit competiția.

Cu lacrimi în ochi, Bianca Giurcanu simțea deja că o să plece, înainte ca Ilinca Vandici să rostească numele concurentei Bravo, ai stil! Celebrities care va părăsi competiția: „Eu simt că o să plec acasă.”

Citește și: Cum arată Bianca Giurcanu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj

Cu 3.1%, Bianca Giurcanu a fost anunțată că va părăsi competiția: „Cred că îmi și doream într-un fel pentru că în ultimul timp nu mă mai regăseam în totalitate. Nu știu dacă simțeam sau îmi doream.

„Drumul Bravo, ai stil s-a incheiat pentru mine. Un drum anevoios, dar frumos, care m-a surprins in fiecare zi, nestiind ce intorsatura vor avea sa ia lucrurile. Am acceptat provocarea din dorinta de a ma cunoaste pe mine, am vrut sa ma pun intr-o situatie nefamiliara, sa simt ce inseamna zile de filmare & un set cu o productie imensa, hair & makeup in fiecare zi, reporteri si interviuri, lumini si agitatie. Am vrut sa simt ca e sa fii intr-un show de televiziune. Nu am stiut la ce sa ma astept, asa ca am pasit timid in fiecare zi, am incercat sa renunt la emotii si sa va las sa ma vedeti asa cum sunt.

Au fost zile grele si lungi, critici pe care la momentul dat nu le-am inteles, situatii dificile si pareri impartite. De cateva persoane m-am atasat si sigur imi vor ramane langa suflet. Nu stiu daca felul meu de a fi era cel mai potrivit pentru o competitie de acest gen, insa eu sunt fericita cu tot ce am trait. Sunt fericita ca am reusit sa ma fac vazuta de voi toti si sunt fericita ca avem o relatie mai apropiata ca oricand. Multumesc pentru voturi, mesaje, suport si pentru momentele in care cuvintele voastre frumoase mi-au dat putere pentru inca o zi. Multumesc tuturor, multumesc @bravoaistil pentru oportunitate si experienta. Cu siguranta nu o voi uita”, a scris Bianca Giurcanu pe Instagram.

Bianca Giurcanu, alături de Laura Giurcanu la Bravo, ai stil! Celebrities

Bianca Giurcanu a avut o surpriză în ultima ediție Bravo, ai stil! Celelbrities. A venit însoțită de sora ei mai mică. A fost o surpriză totală pentru Cătălin Botezatu, care a menționat-o în repetate rânduri pe Laura Giurcanu în cadrul show-ului. Laura Giurcanu a fost câștigătoarea unui celebru show de modelling realizat de Cătălin Botezatu, notează wowbiz.ro.

Bianca Giurcanu are 25 de ani și este însoțitoare de zbor.

„Am ales să particip la acest show pentru a mă autodepăşi, pentru a-mi testa limitele în toate sensurile. Cred că emisiunea mă va şlefui atât din punct de vedere stilistic, cât și din punct de vedere al personalității mele. Îmi doresc să cresc o dată cu prezența mea în acest show, să evoluez. Sunt gata să ascult păreri, să ofer emoție și styling-uri!„, a spus ea la intrarea în competiție.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cine este Bianca Giurcanu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.Sora ei este celebră în România

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton