Trucul folosit de Meghan Markle și Kate Middleton în perioada sarcinii pentru a părea mai slabe

 Oana Pantazi
.

Atât Meghan Markle, cât și Kate Middleton, deși au stiluri vestimentare diferite, au apelat la același truc în perioada sarcinii pentru a părea mai slabe. Iată cât de simplu este să arăți bine chiar și în ultimul trimestru de sarcină!

Deși eticheta regală britanică impune un anumit stil vestimentar, Meghan Markle și Kate Middleton au găsit de-a lungul timpului mici artificii pentru a arăta cool, fresh sau sexy, indiferent care a fost dress-code-ul evenimentului la care participau. Adevărata provocare a intervenit însă în perioada sarcinii, iar în privința asta Ducesa de Cambridge este veterană, Kate având deja trei copii. La finele acestei luni, Meghan Markle, soția Prințului Harry va deveni și ea mamă, astfel încât s-a confruntat cu aceleași probleme de ordin vestimentar… Iar asta pentru că orice femeie însărcinată, oricât de suplă ar fi, dacă nu își alege bine ținutele, poate părea mult mai mare decât este, în special în ultimul trimestru de sarcină. Și cum singurele deranjate de acest aspect sunt chiar viitoarele mămici, pentru moralul lor un outfit care să le avantajeze e un must have.

Rochiile deasupra genunchiului subțiază silueta

Cu atât mai mult cu cât ambele ducese au purtat pantofi cu toc înalt în perioada sarcinii, a fost nevoie de niște ținute care să nu le scoată în evidență siluetele vizibil rotunjite. Meghan Markle, cel puțin, nu a purtat niciodată rochii pentru femei însărcinate, Ducesa de Sussex preferând să îi fie adaptate modele obișnuite după dimensiunile actuale. Care este atunci trucul la care au apelat Meghan și Kate? Nimic mai simplu și total la îndemâna oricărei femei, indiferent de situația financiară: rochiile purtate puțin deasupra genunchiului! Acestea alungesc picioarele și, evident, distrag atenția din zona abdomenului, făcând orice femeie însărcinată să pară mai slabă. La acest artificiu au apelat atât Meghan Markle, cât și Kate Middleon, ambele purtând rochii care le dezveleau genunchii și pantofi stiletto chiar și în ultima lună de sarcină.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton