Lidia Buble și-a cumpărat același model de cizme ca Jennifer Lopez! A plătit 2.400 de euro!

 Pirvu Cristina
.

Lidia Buble face furori cu outfit-urile pe care le poartă în ultima vreme. Cântăreața e din ce în ce mai îndrăzneață, recent a optat pentru o pereche de cizme de 2.500 de euro. Ea și Jennifer Lopez le poartă!

A lăsat ținutele banale deoparte, a uitat de rochiile vaporoase care nu îi pun silueta în valoare și e din ce în ce mai îndrăzneață. Lidia Buble, cântăreața preferată a multor români, impresionează nu numai cu vocea ei, ci și cu ținutele.

Când a apărut prima dată la TV, Lidia era cumințică în ce privea alegerile vestimentare. Purta haine simple, care nu îi evidențiau corpul. Iată că acum, la patru ani de la debut, Lidia Buble intră în rubricile revistelor la așa DA! Recunoaște, are un stilist care o consiliază mereu și are o sfătuiește să facă cele mai bune alegeri, ca cea de acum: o pereche de cizme de la Versace, același model pe care l-a purtat și Jennifer Lopez. Da, ai auzit bine!

Celebra Jennifer a șocat când a fost surprinsă pe străzile New York-ului îmbrăcată doar cu o cămașă de inspirație masculină, la care a accesorizat o pereche de cizme din denim din colecția Versaces „Resort 2019', care arată ca o pereche de jeanși, cu atât mai mult cu cât au și curea, și buzunarele aferente la spate… Alegerea total neconvențională a artistei a devenit virală pe internet.

Lidiei se pare că i-a plăcut așa de mult modelul, încă și-a achiziționat o pereche, dar nu una exact ca a vedetei internaționale, ci una și mai scumpă. Jennifer a achitat 2.000 de euro, iar Lidia 2.500. Decideți voi cine le poartă mai bine!

Jennifer Lopez poartă cizme de 2.000 de euroJennifer Lopez poartă cizme de 2.000 de euro

Lidia Buble, super sexy şi complet schimbată în noul videoclip

Lidia Buble este complet schimbată în noul videoclip, „Asta sunt eu’. Mai sexy decât a apărut până acum, tunsă scurt și cu părul blond, Lidia își sfătuiește fanii că trebuie să fie sinceri cu ei înșiși și să nu pună la suflet ceea ce spun alții.

Foto: Instagram, Hepta, Farfetch 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton