După despărțirea de Bianca, Tristan Tate comentează apropierea dintre aceasta și Victor Slav: ”Nu sunt prost!”

 Alina Dan
.

Așa cum mulți au prevăzut, inevitabilul s-a produs, iar Bianca Drăgușanu a încheiat relația cu Tristan Tate exact așa cum a început-o: fulgerător. Cei doi nu mai sunt împreună, ba, mai mult, unii vorbesc despre o reconciliere a acesteia cu Victor Slav, deși fiecare dintre ei susține că acest lucru este imposibil. 

Totuși, Bianca și Victor continuă să se întâlnească, dar numai de dragul fetiței lor. Gura lumii, însă, este slobodă și încearcă să speculeze pe tema aceasta. Așa se face că Tristan, proaspătul fost iubit al Biancăi, a fost rugat să comenteze despre apropierea dintre blondă și fostul ei partener, Victor.  Este sau nu Tristan deranjat de aceasta?

„Nici măcar 1 la sută. Vezi tu… oamenii au gândire foarte măruntă şi vor spune ‘ O, Bianca s-a întâlnit cu Victor!!! De parcă ar fi cine ştie ce poveste’. În esenţă, este vorba despre faptul că părinţii unei fete s-au întâlnit pentru a discuta ce vor face de sărbători. Este ca şi cum ai spune că Bianca s-ar enerva dacă eu aş ieşi cu o femeie să iau prânzul şi acea femeie ar fi mama mea. Victor şi Bianca au o fată împreună, e normal să discute despre cum vor îşi vor petrece Crăciunul. În ce mod, m-ar deranja acest lucru? Sunt prost? Nu! Oamenii proşti pot fi foarte geloşi. Nu sunt prost, aşa că nu sunt gelos!”, a spus Tristan Tateîn exclusivitate pentru emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton