Toni Iuruc, primele declarații după ce a divorțat de Simona Halep: „Am plecat pe drumuri separate! Nu...”

 Miniosu Alexandra
.

Toni Iuruc a făcut primele declarații, după ce a divorțat de Simona Halep. Joi, 8 septembrie, în jurul orei 15:00, cei doi au semnat actele de divorț. Tenismena și omul de afaceri au ajuns la despărțire, la mai puțin de un an de la cununia civilă și la câteva luni înainte de nuntă. Deși a fost rezervat în afirmații, machidonul a acceptat, totuși, să discute cu jurnaliștii. Iată ce le-a spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Toni Iuruc a oferit primele declarații, după ce a divorțat de Simona Halep. În urmă cu scurt timp, el și campioana la tenis au semnat actele de divorț. În jurul orei 15:00, sportiva și miliardarul machidon s-au întâlnit la un birou notarial din Capitală, pentru a-și încheia „socotelile', la mai puțin de un an de la căsătoria civilă.

toni-iuruc-1-6toni-iuruc-1-6

În vreme ce Simona Halep nu a dorit să ofere nicio declarație, Toni Iuruc a fost ceva mai… deschis la discuție. La intrarea în biroul notarial, machidonul a făcut o glumă. Ulterior, el și tenismena au ieșit zâmbitori, iar el a acceptat să stea de vorbă cu jurnaliștii, în cele din urmă.

Citește și: Ce mesaj a transmis managerul Simonei Halep, după anunțul divorțului de Toni Iuruc:„Momentele grele ne definesc viitorul'

Citește și: Ce spune Dana Budeanu despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc:”Du-te cu…”

Citește și: Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

Citește și: Ce mesaj i-a trimis fiica preotului iubitului ei, înainte să se sinucidă:”Te iubesc enorm și nu aș suporta să…”

Toni Iuruc, primele declarații după ce a divorțat de Simona Halep

Așadar, la scurt timp după ce a semnat actele de divorț, Toni Iuruc a făcut primele declarații despre despărțirea oficială de Simona Halep. Acesta a afirmat că el și tenismena au plecat pe drumuri separate în viață. De asemenea, a spus despre sine și sportivă că sunt doi oameni normali și că sunt în relații foarte bune.

„Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte bune. Mergem doar înainte, așa e în viață!', a mărturisit Toni Iuruc, scrie Spynews.ro.

Ce glumă a făcut Toni Iuruc, la intarea în biroul notarial

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Tenismena și afaceristul au semnat actele de divorț joi, 8 septembrie 2022. Cu o zi în urmă, în presă au apărut și primele zvonuri ale despărții. Informațiile s-au dovedit a fi adevărate, fiind confirmate ulterior chiar de către miliardarul machidon. Cei doi aveau nunta programată anul acesta, pe 13 noiembrie. Se pare însă că marele eveniment nu va mai avea loc.

Prima care a ajuns la biroul notarial din București a fost Simona Halep. Toni Iuruc a ajuns și el la fața locului, însă la câteva minute distanță. Potrivit Fanatik.ro, la intrarea în clădire, afaceristul a făcut și o glumă, amintind de eliminarea sportivei din primul tur de la US Open, moment în care s-ar fi luat hotărârea divorțului. În schimb, campioana nu a vrut să le ofere nicio declarație jurnaliștilor.

Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open’, a spus Toni Iuruc, ușor amuzat, când a fost întrebat dacă astăzi va semna actele de divorț.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton