VIVA! Influencers Party 2022. Imagini din culisele celei mai cool petreceri

 Dumba Gabriela
.

Revista VIVA! menține tradiția celor mai cool petreceri ale anului și după super evenimentul VIVA! la VIDA din luna iunie, pe 7 septembrie a avut loc VIVA! Influencers party 2022. Cei mai îndrăgiți influenceri din România, vedete TV, instagrammeri cu comunități online impresionate s-au reunit pe terasa ParkLake din București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Influenceri din diferite domenii -artistic, fashion, beauty, parenting sau televiziune – s-au reunit aseară pe terasa centrului comercial ParkLake din Capitală pentru ce avea să fie cea mai frumoasă petrecere a toamnei, după o perioadă grea cu restricții și interzis la distracție.

Din fericire, am reușit și în această toamnă să ne distrăm împreună, alături de instagrammeri cu zeci de mii de followers, autorități din materie de beauty sau fashion, vedete TV sau persoane îndrăgite din showbiz.

S-a dansat, s-a socializat, s-au acordat interviuri și s-a râs mult, semn că atmosfera a fost una extrem de relaxată, cu oameni cool, cărora le-a fost dor de distracție.

IMG_6879IMG_6879

Mulțumim partenerilor VIVA! Influencers party 2022

Alături de VIVA! a fost prezent și de această dată brandul Doctor Fiterman, care a dăruit invitaților noștri super serul Ideal Collagen Serum, ce redă luminozitatea tenului, restructurează conturul feței cu 29,59% și hidratează pielea în profunzime.

Dupa o luna de aplicare, nivelul de hidratare a pielii creste cu 31,44%, iar pielea devine neteda, catifelata si matasoasa. Bazat pe ingrediente active precum Hydrotensyl Complex – format din colagen solubil nativ de origine marina, elastina hidrolizata de origine marina, extract de miere si glicogen marin – si vitamina E, Ideal Collagen Serum, ser restructurant reda luminozitatea tenului, restructureaza si hidrateaza pielea in profunzime.

IMG_6806IMG_6806

Magna Pharm s-a alăturat VIVA! Influencers Party 2022 cu brandurile Forcapil, URGO și Bio-Oil. Invitații noștri au primit spre testare produse aparținând celor trei super branduri, respectiv suplimente alimentare Forcapil pentru regenerarea părului, șampon și balsam Forcapil pentru stoparea căderii părului, plasturi URGO rezistenți la apă, gel Bio-Oil pentru îngrijirea pielii uscate, dar și celebrul și îndrăgitul ulei pentru îngrijirea pielii, Bio-Oil, cu efecte remarcabile în îmbunătățirea aspectului cicatricilor și a vergeturilor.

URGO a oferit invitaților noștri și produsul URGO Filmogel înțepături de insecte, care formează o peliculă transparentă flexibilă pe piele și calmează, previne scărpinarea, protejează de agresiunile externe și rezistă la apă.

IMG_6800IMG_6800

Mulțumiri speciale merg și către partenerul nostru IQOS, care a susținut și această ediție a evenimentului VIVA! Influencers Party și, totodată, momentele speciale petrecute împreună în comunitatea VIVA!.

305644893_1196945247817375_5249403975517802368_n305644893_1196945247817375_5249403975517802368_n

La VIVA! influencers party 2022 a fost prezent și Parsa Beauty, liderul european și cea mai apreciată marcă germană de accesorii de machiaj, accesorii pentru păr și produse de îngrijire personală.

La baza succesului gamei de produse PARSA Beauty se află focusul puternic orientat spre inovație, susținut de experienta germană în ceea ce privește calitatea și dezvoltarea durabilă a produselor aflate în portofoliu. Cele mai noi tendințe se reflectă în întregul sortiment, în care se regăsesc tot mai pregnant materiale bio și reciclabile.

Cele peste 5.000 produse PARSA Beauty comercializate în circa 17.000 de puncte de vânzare din peste 30 de țări din întreaga lume, sunt realizate la cele mai înalte standarde germane, având în spate peste 16 ani de experiență și o echipă de profesioniști dedicați.

IMG_6916-1IMG_6916-1

Mulțumiri speciale ParkLake pentru că ne-a permis să ne distrăm și în această toamnă pe terasa minunată a centrului comercial, cu vedere spre parcul Titan!

Luna septembrie marcheaza 6 ani de la deschiderea ParkLake. Cu ocazia aniversarii, centrul comercial deruleaza campania #6ani de ParkLake. Vino sa sarbatorim impreuna', prin care organizeaza o multime de activitati menite sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor – un festival gastronomic, concerte aniversare, mii de vouchere cadou si multe alte premii pe loc.

Pentru a recompensa loialitatea vizitatorilor sai, in perioada 1-30 Septembrie, centrul comercial ofera garantat, in limita stocului disponibil, 6.000 de premii pentru cumparaturi de minimum 200 LEI: 4.000 de vouchere in valoare de 50 LEI fiecare, 100 carduri cadou si multe alte premii pe loc.

Mulțumim și partenerilor Kanal D, Radio Impuls, Musik Sound, Purple Flowers, Primitive Plants!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton