Îl mai ții minte pe Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, din lume? Cum arată cei trei copii ai lui

 Dumba Gabriela
.

Povestea lui Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat din lume, a făcut înconjurul planetei, în urmă cu 12 ani, când a născut o fetiță. Travestitul, care a facut operație de schimbare de sex, a născut, între timp, trei copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În 2008, Thomas Beatie a născut o fetiță, Susan, iar în anul următor un băiețel, Austin. La nici opt luni de la nașterea celui de-al doilea copil, Thomas și soția lui, Nancy au anunțat că îl asteaptă pe cel de-al treilea.

Ce-face-si-cum-arata-acum-Thomas-BeatieCe-face-si-cum-arata-acum-Thomas-Beatie

Thomas Beatie este bărbat din punct de vedere legal, dar şi-a păstrat organele sexuale feminine după operaţia de schimbare de sex. Numele lui de fată a fost Tracy și a devenit în mod oficial bărbat în 1998, după ce a urmat un tratament hormonal şi o intervenţie de extirpare a sânilor.

Pe de altă parte, soția lui, Nancy, a suferit o operaţie de histerectomie, iar pentru a avea copii, el a acceptat să fie mama-purtătoare a urmaşilor rezultaţi prin tehnici de inseminare artificială.

Thomas a mai declarat că motivul transformării sale sexuale a fost și faptul că se îndrăgostise de Nancy, dar legea hawaiană interzicea realizarea căsătoriei între două persoane de același sex.

Citește și: Cine este Mihaela Berteanu de la Survivor. Părinții au lăsat-o în grija bunicii

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Citește și: Cum arată Mellina de la Survivor, când nu apare la TV. E sexy și provocatoare

Thomas și Nancy au divorțat în 2012

Divorțul dintre Thomas și Nancy, din 2012, a fost unul cu probleme, pentru că primul judecător care s-a ocupat de cazul lor a decis că, deoarece când Thomas născuse copiii familiei era legal femeie, mariajul lor nu putea fi recunoscut în statul Arizona, acolo au fost depuse actele de divorţ, potrivit stiridinlume.ro.

Abia doi ani mai tâziu, după o lungă luptă în justiţie, s-a luat decizia ca mariajul lor să fie considerat valid şi astfel au putut divorţa. Thomas a fost cel care a primit custodia copiilor.

Thomas Beatie s-a recăsătorit

Ulterior, Thomas şi-a refăcut viaţa alături de Amber Nichols, care este directoarea școlii elementare la care au învățat copiii săi, și, după şase ani de încercări, ea a reușit să rămână însărcinată și a adus pe lume cel de-al patrulea copil al familiei, un băiat pe nume Jackson.

Astăzi, Thomas Beatie este „public speaker', autor și susținător al problemelor transgender și sexualitate, concentrându-se asupra fertilității transgender și a drepturilor de reproducere.

foto: Instagram Thomas Beatie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton