Panică la Survivor, după ce Roxana Ghiță de la Războinici a lipsit din nou: "Mă înspăimântă"

 Laciu Andreea
.

Lipsa prelungită a Roxanei Ghiță din echipa Războinicilor a provocat panică printre colegii ei. Inițial, părea că se va întoarce rapid în tabără, zilele au tot trecut, iar Daniel Pavel nu a adus deloc vești bune pentru coechipierii ei. Printre cei mai afectați de lipsa ei au fost Marilena și Andrei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță a ajuns la spital, apoi au urmat zile grele de așteptare pentru prietenii ei din echipă. Ceilalți concurenți i-au simțit lipsa, mai ales pentru că nu știau nimic despre diagnosticul primit de Războinică.

„Da, avem joc și chiar mă gândeam că o să avem joc din nou și că nu știm nimic de Ruxi și au trecut atâtea zile și pe mine chestia asta mă înspăimântă. Se simte lipsa ei și în teren și astăzi la joc.

Cu o seară în urmă chiar mă gândeam la ea, vreau să vorbesc cu ea, vreau să îi confesez anumite lucruri, dar sper din suflet să revină cât mai curând. La următoarele jocuri va fi greu pentru noi ca și număr de fete, dacă Roxana nu o să revină, fiindcă noi suntem trei și ele sunt cinci', a spus Marilena.

download-7download-7

Colegii Roxanei Ghiță, panicați de lipsa Războinicei de la Survivor

În afară de Marilena, cel mai afectat de lipsa Roxanei a fost Andrei. Între cei doi s-a înfiripat o posibilă poveste de iubire, așa că Războinicul și-a exprimat îngrijorarea. „Cu toții sperăm să se întoarcă cât mai repede și să nu fie nimic grav cu ea”, a afirmat Andrei, la Survivor.

„Roxana Ghiță nu se află în rândurile Războinicilor.Ea se află în continuare sub supraveghere medicală. Astfel, astăzi ea nu poate fi nominalizată și nu poate face nominalizări. De asemenea, la Faimoși, Alexandra Stan nu se află în rândurile Faimoșilor. Și ea este sub supraveghere medicală, vă vom ține la curent cu evoluția stării ei de sănătate', a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, în ediția anterioară.

Din fericire, în seara în care a fost descalificată Marilena, Roxana Ghiță s-a întors în echipă, dar a stat pe bară, susținându-și colegii, fără să participe la joc.

Citește și: Alexandra Stan, eliminată de la Survivor. Medicul i-a interzis să mai participe

Citește și: Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă: „Avea febră, era amețită

Citește și: Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor. Are 25 de ani și e multiplă campioană la sanie bob

Ce probleme de sănătate are Roxana Ghiță de la Survivor

Cu toate că stafful emisiunii de la Kanal D nu a oferit prea multe informații despre starea Roxanei, cea care a făcut dezvăluiri despre situația ei este Mihaela. După eliminarea din show, fosta Războinică a afirmat că Roxi ar avea niște probleme cu ovarele.

„Roxana nu are o problemă gravă. Ea are o problemă cu ovarele. A fost la un moment dat externată și trebuia să vină înapoi în camp. Am înțeles că până să o aducă în camp i s-a făcut înapoi rău, dar nu e nimic grav, trebuie doar ținută mai mult sub supraveghere. Din ce am înțeles este hotărâtă să se întoarcă, iar pauza asta cât a stat la spital nu a făcut-o să dea înapoi. Din ce am înțeles, ea nu vrea acasă’, a declarat Mihaela de la Războinici, potrivit Wowbiz.ro.

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor

Roxana Ghiță are 22 de ani și este pasionata de sport. Concurenta de la Survivor România a practicat de-a lungul timpului rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet și schi.

De altfel, războinica afișează o siluetă de invidiat. Are 1,65 m înălțime și o greutate de 55 de kilograme. Roxana Ghiță este pregătită din punct de vedere fizic pentru a face față cu brio probelor dificile de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton