Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, în Republica Dominicană, după ce au negat că sunt iubiți. Imagini din escapada lor

 Dumba Gabriela
.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești se află, zilele acestea în Republica Dominicană, dar escapada exotică nu este, spun ei, o vacanță romantică. Cei doi artiști apar împreună, destul de apropiați, în mai multe fotografii și clipuri postate pe Instagram, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că este ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bogdan și Theo au postat mai multe filmulețe cu 'escapada' lor din Republica Dominicană, pe Instastory. Cântăreața este hotărâtă să se distreze la maxim după ce a trecut prin boala COVID-19 și vacanța exotică este un pas important în acest sens.

23-523-5

Amândoi au petrecut până dimineața în clubul din orașul dominican, iar fanii au observat că cei doi devin din ce în ce mai apropiați. Au apărut chiar imagini în care Bogdan o pupa pe obraz pe Theo Rose, apă în plus la moară pentru cei care cred că sunt iubiți.

Chiar dacă se află în vacanță, cei doi au urcat pe scena clubului în care se aflau și au cântat piesa care a făcut ravagii printre români, potrivit kfetele.ro.

„Fără tine' s-a auzit și în Republica Dominicană datorită celor doi artiști și, spre surprinderea tuturor, piesa a fost pe placul turiștilor și localnicilor aflați în club.

Cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare au observat că pe tot parcursul petrecerii de Halloween, Theo și Bogdan au fost foarte apropiați, mai ales că într-unul dintre filmulețe Bogdan a scris:  „Doamne, te iubim'. Pentru mulți, aceste lucruri duc cu gândul că poate între cei doi nu este doar o simplă prietenie. 

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Asistenta implicată îl acuză pe Alex Ashraf:„Mi-a băgat mâna în gât’

Citește și: De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții:„Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad’

Citește și: Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru:„Mi-am luat la jigniri și un limbaj…’

Bogdan de la Ploiești neagă vegement că Theo Rose este iubita lui

Theo Rose este într-o relație cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, de mai bine de patru ani și totul pare că merge perfect între ei. Mai mult, vedeta a negat cu fiecare ocazie că între ea și Bogdan de la Ploiești ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Pe de cealaltă parte, cântărețul spune același lucru.

Invitat în platoul unei emisiuni, Bogdan de la Ploiești a ținut să precizeze că nu este nimic între ei, mai ales că are și el iubită, pe care o respectă și la care ține foarte mult.

„După prima colaborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta. Nu vrem să ne facem probleme în viața noastră personală.

Eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun. Nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu e ajută', a spus Bogdan de la Ploiești la un moment dat la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton