Rapperul Țeastă a murit la 35 de ani. Mesajul dureros postat de Adda: "Drum lin către stele"

 Raiciu Adriana
.

Adda a anunțat, joi, că rapperul Țeastă s-a stins din viață. Andrei Ionescu avea doar 35 de ani și un viitor în față, însă, din păcate, viața a avut un alt plan pregătit pentru el. Pe contul de Instagram al artistului au apărut zeci de mesaje de condoleanțe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe contul său de socializare, Adda a anunțat că prietenul ei, dar și persoana cu care a colaborat la începutul carierei sale a încetat din viață.

167486493_153503103336490_6655145485310876701_n167486493_153503103336490_6655145485310876701_n

Andrei Ionescu avea doar 35 de ani, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru cei apropiați.

Citește și: Mark York, actorul din The Office, a murit.De ce boală suferea

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…’/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina:„Inima îngerașului a încetat să mai bată’

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului’

A murit Rapperul Țeastă

Joi, Adda a făcut un anunț extrem de trist. Prietenul și artistul cu care a colaborat pentru piesa Minți murdare făcute praf s-a stins din viață.

Pe contul său de socializare, artista a postat un mesaj dureros, dar a lăsat și piesa pe care au cântat-o împreună.

Drum lin către stele, Ţeastă! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe Facebook.  

La puțin timp după ce s-a aflat vestea ce tristă, zeci de persoane au lăsat un gând pentru cel care a fost odată Andrei Ionescu.

„Condoleanțe! O voce superbă se duce să cânte în ceruri alături de îngeri”, a fost unul dintre comentariile de la postarea vedetei.

Adda, despre începutul carierei sale

În cadrul unui interviu, Adda a vorbit despre începutul carierei sale muzicale. De la o vârstă destul de fragedă, artista a început să cânte și și-a dorit cu adevărat să ajungă cât mai departe.

„Nici nu mergeam bine în picioare şi cântam. Compun muzică de mică, am avut formaţie, aveam o casetă cu înregistrarea unei piese compuse de mine şi de alte două prietene. Asta mi-am dorit şi îmi doresc să compun muzică pentru mine şi pentru alţi artişti. Am un bussiness, Baladda Records, care este în dezvoltare, „Stările Addei şi ultimul meu single chiar sunt co-producţii. Îmi doresc să descopăr oameni noi, artişti tineri, pe care să-i dezvolt, să-i învăţ, să-i îndrum în carieră. Chiar îmi doresc să fac ceva mare', declara ADDA.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton