Ce au făcut Theo Rose și Alex Leonte cu două luni înainte să se despartă: "Suntem foarte fericiți"

 Dumba Gabriela
.

Vestea că Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, după o relație de peste cinci ani, a venit ca un șoc pentru familia și prietenii lor. Mai ales că acum două luni au devenit părinți spirituali pentru copilul unor prieteni buni, iar imaginile și declarațiile de la botez nu prevesteau destrămarea cuplului lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul lunii mai, Theo Rose și Alex Leonte erau fericiții nași de botez pentru băiețelul unei bune prietene, iar despre petrecerea care a urmat se credea că este o repetiție pentru cea de la nunta lor. Nu a fost să fie și, surprinzător, cei doi s-au despărțit, iar Theo Rose este deja îndrăgostită acum de un alt bărbat, regizorul Anghel Damian. Despre acesta din urmă se credea, de asemenea, că este fericit cu actrița Lia Bugnar.

3443-43443-4

Theo Rose și Alex Leonte au fost nași de botez înainte să se despartă

La începutul săptămânii, Theo a recunoscut public că nu mai formează un cuplu cu nepotul lui Nea Mărin și a confirmat că are o relație cu Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Brugner.

Ulterior, Alex Leonte a șters pozele cu Theo Rose, postate pe rețelele de socializare, însă pe contul artistei au rămas publice fotografiile făcute la botezul de acum două luni, unde au devenit părinți spirituali.

'Am botezat astăzi. E finuțul nostru, a fost foarte cuminte și suntem foarte fericiți. Mergem să mâncăm și să bem în cinstea lui', a spus Theo Rose pe pagina sa de Instagram, la finalul lunii mai.

După slujba de botez de la biserică, Theo Rose împreună cu iubitul, familia micuțului botezat, dar și invitații lor, au mers într-un restaurant acolo unde au început petrecerea.

'Am botezat astăzi pentru prima dată în viața noastră, iar în timp ce zicea Crezul, Alex s-a hotărât să închidă guma. Nu știu de ce s-a gândit așa, dar am simțit dupa eu nevoia să continui, că părintele stătea cu cartea în fața noastră', spunea ea atunci.

Citește și:Cine sunt părinții lui Anghel Damian:'Tata și-a dorit să fiu actor, i-am îndeplinit visul'

Citește și: Cine este Lia Bugnar.Totul despre artista care i-a fost iubită lui Anghel Damian timp de 9 ani

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:'Suntem parteneri în absolut'

Theo Rose și Alex Leonte locuiau împreună de peste cinci ani

Acum câteva luni, toată lumea era curioasă dacă Theo Rose are de gând să se mărite cu Alex Leonte, având în vedere că locuiau împreună de peste cinci ani.

Theo Rose a precizat atunci pentru revista VIVA! că nu sunt pregătiți pentru acest pas, însă a ținut să explice că își iubește partenerul extrem de mult.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria.

E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine.

Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important', a spus vedeta pentru VIVA!.

Cântăreața a explicat că certurile la ei nu este neapărat un motiv de supărare, drept pentru care i se pare perfect normal să aibă discuții pe diferite teme, asta deoarece nu au întotdeauna aceleași păreri.

„Da! Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați', a mai explicat artista.

Theo Rose și Alex Leonte au confirmat amândoi despărțirea

La începutul săptămânii, Theo a recunoscut public că nu mai formează un cuplu cu nepotul lui Nea Mărin și a confirmat că are o relație cu Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Brugner.

Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea.

Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu, la un moment dat, că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel.

Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis„, a transmis Theo Rose într-un InstaStory.

La rândul său, Alex Leonte a confirmat și el despărțirea:

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut„.

Nea Mărin, unchiul lui Alex Leonte, a declarat ieri că nepotul său și Theo Rose s-au despărțit în urmă cu trei săptămâni.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton