Theo Rose a fost victima bullying-ului, la începutul carierei: „Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Acum ceva timp, Theo Rose ne-a făcut o serie de mărturisiri emoționante despre debutul ei în carieră. Deși acum e una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, drumul spre succes nu a fost, din păcate, lipsit de greutăți. La fel ca multe cântărețe, și ea a avut parte de răutăți și, la un moment dat, s-a confruntat și cu bullying-ul. În plus, a fost deseori certată, pentru că era înțeleasă greșit. Iată ce confesiune ne-a făcut, înainte de a fi iubita lui Anghel Damian!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mi se pare că ai o viață extrem de plină și mă gândesc și cum faci față… Dar apoi îmi amintesc că ai 20 și puțin de ani și mă calmez, haha! Deci, mai poți sau… ziua are, pentru tine, mai mult de 24 de ore?

Nu vârsta e mai permisivă, ci prioritățile. E normal să fiu atât de focusată pe carieră momentan. N-am nici cățel, nici purcel și, până când voi avea, mi-am propus să fiu un om realizat.

theo-rose-1-6theo-rose-1-6

Citește și: Tot ce nu știai despre Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose. Ce poreclă i-a dat fosta parteneră, Lia Bugnar:„Cred că are legătură cu…' / EXLCUSIV

Citește și: Ce a făcut Alex Leonte în ziua în care s-a aflat despre despărțirea de Theo Rose.Ipostaza în care a fost surprins în public

Citește și: Chrissy Teigen este însărcinată la doi ani de când i-a murit copilul:”Bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile”

Citește și: Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani:”Ea s-a transformat în fată de casă și…”

Theo Rose s-a confruntat cu bullying-ul, la începutul carierei

Debutul tău cum a fost? Ți s-a părut greu la început, ai avut dezamăgiri, poate ți s-au pus bețe în roate, te-ai simțit vreodată deznădăjduită?

Privind în urmă, nu mi se mai pare greu nimic din ce a fost. Nici atunci nu am simțit cât e de greu, probabil de la adrenalină și emoții. Îmi amintesc că primeam cu entuziasm orice proiect, orice mi se dădea de făcut, indiferent că știam să fac sau nu. Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram înțeleasă greșit, pentru că eram un copil și nu aveam noțiunea unor limite fine. Aveam doar bun-simț și voința de a repara. Nu repetam greșelile. Dar, într-adevăr, au existat multe situații.

Theo, cânți – cred – cam orice gen muzical. Ai simțit vreodată că faci vreun compromis? Sau pur și simplu iubești muzica, sub toate formele ei?

Iubesc muzica, PUNCT! Și voi cânta orice simt, fără restricții de niciun fel, pentru tot restul vieții.

„Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăți'

Ai avut parte de răutăți, poate de bullying, din acest punct de vedere?

Cu siguranță au existat, dar în afara ariei mele de interes. Eram atât de fericită cu ce făceam, încât n-am mai fost atentă la răutăți.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton