Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci: „Ea a constituit o influență majoră în viața mea”. Reacția campioanei

 Miniosu Alexandra
.

Thalia a postat un mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci. În urmă cu câteva ore, celebra artistă le-a dezvăluit internauților cât de mult înseamnă marea sportivă pentru ea. A povestit cum a fost fana campioanei în copilărie, cum îi urmărea toate interviurile și avea afișe cu ea peste tot în cameră. Gestul cântăreței a impresionat-o profund pe fosta gimnastă, astfel că i-a răspus în aceeași notă frumoasă. Iată ce i-a transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Thalia a scris un mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci pe rețelele de socializare. Faimoasa artistă, în vârstă de 50 de ani, le-a mărturisit fanilor din mediul online cât de mult înseamnă marea campioană pentru ea. Cântăreața cunoscută la nivel internațional i-a mulțumit fostei gimnaste, considerând-o un model încă din copilărie.

thalia-mesaj-nadia-comaneci-1thalia-mesaj-nadia-comaneci-1

Recent, Thalia i-a luat prin surprindere pe internauți, inclusiv pe Nadia Comăneci, printr-un mesaj superb. Cântăreața a postat un filmuleț emoționant cu ea în care vorbește despre fosta mare gimnastă. Gestul artistei vine după ce sportiva noastră i-a apreciat solistei câteva postări de pe rețelele de socializare, iar ea și-a amintit de ea.

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca-Reghe, a vorbit la telefon cu tatăl lui, după mult timp:„S-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte'

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă.Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Citește și: Amalia Enache a vrut să își dea demisia de la PRO TV:”I-am spus că sunt dispusă să renunț la tot”

Citește și: Kate Middleton a purtat o ținută-tribut pentru prințesa Diana, la slujba de Paște

Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci

Thalia a mărturisit că a fost un mare fan al Nadiei Comăneci. Când era mică, artista o urmărea cu multă admirație și nu-i rata niciun interviu. În plus, avea multe postere cu ea, în cameră, și lipea pozele cu marea sportivă pe coperțile caietelor. Cântăreața i-a mulțumit campioanei pentru tot, pentru că a fost un exemplu pentru ea, și i-a spus că o iubește.

„Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să urlu de fericire. De când eram copil am fost o mare fană a Nadiei Comăneci și pentru mine ea a constituit o influență majoră în viața mea.

Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului.

Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot', a spus Thalia despre Nadia Comăneci, pe rețelele sociale.

Cum a reacționat marea campioană

Mesajul Thaliei a ajuns și la urechile Nadiei Comăneci. Campioana nu a rămas indiferentă și i-a răspuns cântăreței în același mod emoționant. A felicitat-o pe artistă pentru cariera ei și i-a spus că speră să se vadă în curând.

„Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb. Felicitări pentru fabuloasa ta carieră. Îți transmit îmbrățișări ție și familiei tale. Sper să ne vedem în curând', a scris Nadia Comăneci pe pagina de Instagram a Thaliei, în dreptul filmulețului artistei.

Thalia are doi copii

Thalia, pe numele ei complet Ariadna Thalia Sodi Miranda, e o celebră actriță și cântăreață, cunoscută la nivel internaționat. De asemenea, ea e și autoare și femeie de afaceri, de origine mexicană. Aceasta e laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard.

Thalia s-a născut pe data de 26 august 1971, în Mexic. Aceasta e căsătorită cu Tommy Mottola și au împreună doi copii. Urmașii ei se numesc Sabrina Sakaë Mottola Sodi și Matthew Alejandro Mottola Sodi.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton