Teo Trandafir se întoarce la Kanal D, cu o nouă emisiune. Când o veți putea vedea din nou la TV

 Miniosu Alexandra
.

Teo Trandafir se întoarce la Kanal D, cu o nouă emisiune. Se pare că șefii de la postul de televiziune i-au aprobat deja proiectul. Așadar, vedeta va reveni pe micul ecran, la scurt timp după ce s-a anunțat că „Teo Show' a intrat în vacanță. Iată când o veți putea vedea din nou la televizor pe îndrăgita prezentatoare. Se anunță mari surprize!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir se întoarce la Kanal D, cu o nouă emisiune, scrie fanatik.ro. Aceeași sursă mai scrie că șefii postului de televiziune i-au aprobat deja proiectul pentru noul show, la scurt timp după ce s-a aflat că „Teo Show' a ieșit din grila de programe și a intrat în vacanță.

teo-trandafir-1teo-trandafir-1

După emisiunea „Teo Show', Teo Trandafir va prezenta, din această toamnă, un nou show la Kanal D. Se pare că vedetei i-a fost aprobat deja proiectul din partea șefilor postului TV, după ce i-a convins că noua ei emisiune are șase să lupte „cot la cot' cu concurența, cum ar fi PRO TV ȘI Antena 1, în privința audiențelor.

Citește și: Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 18 ani.Fotografiile ei de pe Instagram fac furori

Citește și: Reacția lui Teo Trandafir când Andreea Mantea a apărut la ea în emisiune, vizibil mai slabă:„Scoabă te-ai făcut!'

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte'

Citește și: Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Mesaj emoționant de la iubitul ei, Cătălin Cazacu:„Este femeia pe care am căutat-o toată viața'

Teo Trandafir se întoarce la Kanal D, cu o nouă emisiune

„Teo Show' a reușit să-i țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fiecare ediție. Fanii emisiunii au rămași uimiți atunci când au aflat că show-ul pe care-l prezenta Teo Trandafir a fost întrerupt cu o lună mai repede și a intrat în vacanță. Vedeta e pregătită să revină cu „forțe proaspete' și să prezinte o nouă emisiune la Kanal D.

Noul proiect propus de Teo Trandafir pentru Kanal D se va învârti tot în sfera showbiz-ului, mai scrie sursa citată. În plus, emisiunea va avea și un co-prezentator. Numele său rămâne însă secret, pentru ca surpriza să fie și mai mare pentru telespectatori. Se pare că în noul show al lui Teo Trandafir vor fi dezbătute subiecte din lifestyle-ul din România, dar și reportaje de calitate, prin care oamenii vor afla povești de viață interesante.

Când o veți putea vedea din nou la TV

Numele co-prezentatorului din noua emisiune a lui Teo Trandafir, ce va începe în toamnă, e cunoscut doar de către ea și producătorii show-ului. Zvonurile arată că ar fi vorba despre cineva care nu ar mai fi fost văzut în această ipostază, la televizor, dar nimic nu e concret încă.

Aceeași sursă mai spune că se discută ca show-ul propus de Teo Trandafir să fie și emisiunea în care diferite vedete de la Kanal D să aibă diferite rubrici permanente, pentru ca publicul să poată alege dintr-o „paletă' largă, dar și să se folosească de celebritatea lor pentru promovarea proiectului.

Va exista și un co-prezentator

Echipa lui Teo Trandafir, de la „Teo Show', a intrat în vacanță la începutul lunii iunie. Aceștia ar fi fost anunțați că e posibil să mai fie chemați abia la toamnă. Însă, se pare că prezentatoarea a rezolvat rapid situația cu noul proiect propus chiar de către ea. De asemenea, se pare că nu a fost disponibilizat niciun om din echipa vedetei. De fapt, o mare parte dintre ei ar fi fost rechemați la muncă pentru a se implica în noul proiect.

Așadar, în prezent deja ar avea loc filmări și s-ar pregăti reportaje și diverse materiale pentru noul show al lui Teo Tandafir. De altfel, în redacția viitoarei emisiuni ar avea loc multe ședințe, dar și brainstorming pentru identificarea subiectelor captivante.

În ceea ce privește numele noii emisiuni a lui Teo Trandafir, ar exista deja mai multe variante. Hotărârea va fi însă luată de către șefii de la Kanal D. Nici intervalul orar al show-ului nu a fost încă stabilit.

„Teo Show' a intrat în vacanță

Telespectatorii au rămas uimiți atunci când aflat că Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D, la începutul lunii iunie. La acel moment, s-a transmis că motivul a fost o vacanță, însă scorurile slabe de audiență ar fi fost problema, mai scrie sursa amintită.

„Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei. Mai mult joc al minţii cu Dan Negru, distracţie maximă la cele mai frumoase petreceri prin ţară, cu noul sezon Se strigă darul', precum şi o reconfigurare a orelor de difuzare pentru Casa iubirii', odată cu intrarea Teo Show' în vacanţă.

Perioada care urmează va fi una relaxată, dar şi dedicată antrenamentului minţii, pentru că Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22:30. Emisiunea fenomen Jocul cuvintelor cu Dan Negru' va putea fi urmarită, aşadar, atât în Day Time cât şi în Prime Time, oferindu-le celor din faţa micilor ecrane experienţa plăcută a exerciţiilor de vocabular în mijlocul familiei.

Emisiunea Teo Show' intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori', se prezenta în comunicatul celor de la Kanal D în care anunța încheierea a emisiunii „Teo Show'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton