Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă: „Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte”

 Borcilă Andreea
.

Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă. Artista nu s-a așteptat deloc la propunerea venită din partea lui Armin Nicoară și a actualei sale soții, Claudia Puican. Atât ea, cât și soțul ei, Rareș, au avut parte de o adevărată surpriză, mai ales că a fost o vește neașteptată. Până la urmă, cei doi au gestionat întâmplarea și au făcut și asta. Darurile însă nu s-au oprit aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară sunt printre cei mai ascultați artiști de la noi. Atât ea și soțul ei, Rareș, cât și el și soția sa, Claudia, sunt prieteni foarte buni și se înțeleg de minune, dovadă că primii doi au primit propunerea de a deveni nași de cununie la nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican.

armin-nicoara-nunta-1armin-nicoara-nunta-1

Potrivit Playtech.ro, cei doi nu au avut prea mult timp la dispoziție, deoarece nu mai departe de a doua zi era nunta. Până la urmă, au avut timp doar 24 de ore să se pregătească să devină nașii de cununie ai lui Armin Nicoară și Claudiei Puican.

Citește și: De ce a lipsit nașa de la nunta cuplului Armin Nicoară – Claudia Puican.Cei doi s-au căsătorit în Antalya

Citește și: Răsturnare de situație. Armin Nicoară și Claudia Puican nu s-au căsătorit, de fapt:”Nu mai putut…”

Citește și: Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, după 9 ani de relație:”Îl iubesc așa de mult!”

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Bebelușa Cristina Ștefan, înainte de a deveni mamă a doua oară:”Mă internam mereu, nu rămâneam însărcinată”

Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară

Georgiana Lobonț și soțul ei au aflat, cu doar 24 de ore înainte, că vor fi nașii de cununie ai lui Armin Nicoară și ai Claudiei Puican.

„Când am plecat mai multe familii în Turcia, habar nu aveam ce ne aștepta. Nici eu, nici Rareș, pe care l-am întrebat mai târziu, dacă cumva a bănuit sau a suspectat ceva. Nimic din toate astea, însă! Pur și simplu, Armin și iubita sa, Claudia, ne-au luat pe toți prin surprindere. Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte, dar uite că împreună am făcut-o și p-asta!', a declarat cântăreața pentru playtech.ro.

„Acum, că am devenit nași, și am făcut asta din suflet, fiindcă cuvintele nu pot exprima ce am simțit noi acolo, va trebui să ne gândim și la nunta religioasă. O posibilitate ar fi să revenim în Turcia și s-o facem tot acolo. Dar ceva spectaculos, cu o ceremonie de neuitat și o petrecere cum nu s-a mai auzit! Pentru asta va trebui să găsim o perioadă liberă în agenda noastră comună și mă tem că va mai trece ceva vreme. Însă o s-o facem și p-asta cum scrie la carte. Cât despre cadou, am discutat și cu Rareș și încă nu am căzut de acord asupra unui lucru anume. Un Rolls-Royce? Nu știm! Va fi însă o surpriză, o mare surpriză, ca să ne luăm și noi revanșa!', a mai continuat Georgiana Lobonț, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton