Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza: „Dacă vrei să iasă cu păruială...”

 Ifrim Georgiana
.

Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza. Pe 3 decembrie, creatorul de modă a împlinit 56 de ani și a organizat o petrecere grandioasă într-un club din Capitală. Momentul culminant a fost acela când s-a sărutat cu Loredana Groza, imaginile devenind virale pe internet. Recent, Teo Trandafir a amintit acest episod în emisiunea pe care o prezintă și a făcut un comentariu neașteptat. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imaginile cu sărutul dintre Loredana Groza și Cătălin Botezatu au făcut înconjurul internetului. Despre acest moment se vorbește și la două săptămâni distanță, iar Teo Trandafir nu s-a abținut din a-și exprima punctul de vedere. Invitat în emisiunea acesteia, Cătălin Botezatu a avut parte de un dialog neașteptat cu celebra prezentatoare. Teo Trandafir a amintit repetatele ipostaze tandre dintre creatorul de modă și frumoasa artistă, în timp ce Cătălin Botezatu a insistat că nu este vorba decât despre o relație de prietenie.

sar9sar9

Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza. Creatorul de modă a descris-o pe prietena sa o adevărată „Madonna a României', susținând că este una dintre puținele artiste care fac atmosferă pe scenă. Cât despre sărutul dintre ei doi, designer-ul a subliniat că plăcerea a fost de ambele părți.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre sărutul cu Loredana Groza, de la ziua lui de naștere:„M-a pupat. Plăcerea a fost de partea amândurora'

Citește și: Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat, la ziua designer-ului:”Suntem liberi. Orice ar fi, nu te opri!”

Citește și: Victor Dorobanțu a refuzat inițial rolul Thing din Wednesday:”În prima zi de filmare am plâns…”

Citește și: Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi.Artista se va deplasa cu ajutorul cadrului, după intervenție

Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza

Recent, creatorul de modă a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, acolo unde s-a discutat despre sărutul dintre el și Loredana Groza. Prezentatoarea a amintit și alte ipostaze tandre în care cei doi au fost protagoniști.

„Am senzația că mă traduci cu Loredana, pentru că am văzut niște imagini în care erați destul de apropiați. Dacă vrei să iasă cu păruială, tu spune-mi!', i-a spus Teo Trandafir lui Cătălin Botezatu.

„Măi, pe Loredana nu te poți supăra. Este o artistă, este desăvârșită, o cunosc de atâția ani, iubesc ceea ce face. Vorbind de cântărețe, ea este una reală, adevărată, nu e un surogat, e un om adevărat, o prietenă adevărată. Am invitat-o la ziua mea, a zis: «Vin cu mare drag». După care a zis: «Cânt». Este minunată! Loredana a venit cu mine și la show-urile pe care le-am făcut la Paris, a cântat la Săptămâna Modei de la Paris, este internațională pentru că se adaptează', a răspuns celebrul designer.

„V-am mai văzut în diferite circumstanțe'

În cadrul emisiunii, Teo Trandafir a susținut că a fost martora mai multor ipostaze tandre între Loredana Groza și Cătălin Botezatu. În apărarea lui, creatorul de modă a susținut că astfel de gesturi sunt o modalitatea de a-și exprima aprecierea față de o persoană.

„Da, v-am mai văzut în diferite circumstanțe apropiate', a spus prezentatoarea de la Kanal D.

„Da, eu încercam să te duc mai departe. Dar ce e? Eu o pup cu dragoste. Și pe tine să știi că te pot pupa cu aceeași dragoste, a nu se interpreta… Și dacă se interpretează ce? Suntem liberi, nu dăm socoteală', a încheiat designer-ul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton