Cum petrece Alina Sorescu primul Crăciun după divorțul de Alexandru Ciucu: ”A fost un an complicat. Vreau multă liniște”

 Calin Maria Bianca
.

Cum petrece Alina Sorescu primul Crăciun, după divorțul de Alexandru Ciucu. Anul 2022 a fost unul destul de zbuciumat pentru frumoasa cântăreață. Încărcat cu de toate, tristețe, fericire, susișuri și coborâșuri, certuri și numeroase scandaluri, frumoasa blondină încă privește cu optimism către ceea ce are să vină începând din anul 2023. Iată cum o să petreacă Sărbătorile de iarnă după despărțirea de tatăl fiicelor ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu este fără doar și poate o femeie puternică din toate punctele de vedere. Are un succes colosal pe plan profesional și un program zilnic extrem de încărcat, însă cu toate astea reușește cu brio să se ocupe de creșterea fiicelor ei. După despărțirea de tatăl celor două fetițe, Alexandru Ciucu, frumoasa cântăreață are grijă ca micuțelor să nu le lipsească absolut nimic și totul să fie la fel de frumos pentru ele.

sorescu-1sorescu-1

Alina Sorescu s-a acomodat deja cu despărțirea de Alexandru Ciucu, astfel că, are deja numeroase planuri pentru Crăciun. Nu, nu pleacă prea departe, ci din contră. La fel ca și atunci când forma o relație cu tatăl fiicelor sale, o să petreacă Sărbătorile în sânul familiei sale, unde o să fie înconjurată de toți cei tragi la masa Sfântă.

Citește și: Motivul divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, după 12 ani de mariaj:'Temerea cea mai mare a fost legată de…'

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:”Urmăm pașii stabiliți de instanță”

Citește și: Irisha s-a afișat la Elle Style Awards cu o curea în jurul bustului, pe post de bluză.Cea mai îndrăzneață apariție

Citește și: Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale:„Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine'

Cum petrece Alina Sorescu primul Crăciun după divorțul de Alexandru Ciucu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai sunt împreună. Cei doi s-a despărțit, iar frumoasa blondină nu a stat pe gânduri și s-a mutat imediat din casa lui. Anul acesta, petrec primul Crăciun separați. Deși a fost un an greu, cântăreața așteaptă cu nerăbdare să stea cu toți cei dragi în jurul mesei de Crăciun. Bineînțeles, tatăl fetițelor sale nefiind pe lista de invitați.

De Sărbători voi fi alături de familia mea extinsă, de fiecare dată, de Crăciun, petrec la Roșiorii de Vede, acolo unde locuiește mătușa mea. Ne întâlnim cu toții, așa ne-a învățat bunica mea, ca de Crăciun să fim cu toții împreună, indiferent de drumul pe care ne duce viața. Ne reunim toate generațiile la aceeași masă. Fetițele sunt și ele bine, așteaptă Moșul, așteaptă să petrecem de Crăciun.'a declarat Alina Sorescu pentru Click!

Ce planuri are Alina Sorescu pentru anul 2023

Alina Sorescu a suferit mult anul acesta și a fost mai puternică ca niciodată, totul pentru fiicele ei. Pentru 2023 are însă alte dorințe. Vrea să fie sănătoasă, fericită și să aibă parte de lucruri frumoase alături de minunile ei. Frumoasa cântăreață a mărturisit că după anul zbuciumat pe care l-a trăit, are nevoie de foarte multă liniște în viața ei, pentru ca lucrurile să se așeze așa cum trebuie.

„Anul care urmează vreau să vină cu concretizarea multor planuri pe care le-am pornit în 2022, îmi doresc ca fetițele mele să crească frumos și mai vreau multă liniște. A fost un an mai complicat pentru mine. Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească.', a continuat Alina Sorescu.

Alina Sorescu trece printr-o perioadă extrem de încărcată înainte de Crăciun

Alina Sorescu traversează în această perioadă a anului zile pline de dimineață până seare. Pe plan profesional are o mulțime de proiecte, însă și cu fiicele ei are destul de multe activități unde este implicată trup și suflet. Frumoasa cântăreață a explicat că este aglomerată din multe puncte de vedere, însă știe că odată cu venirea Sărbătorilor de iarnă lucrurile se mai liniștesc și o să aibă mult mai mult timp pentru ea și cele două fete pe care le are alături de fostul ei soț, Alexandru Ciucu.

„În această perioadă, în decembrie, am mai puțin timp pentru mine pentru că este o lună foarte aglomerată profesional. Sunt perioade mai aglomerate, perioade mai lejere, probabil că în ianuarie o să mă odihnesc puțin mai mult. Până atunci îmi doresc să îmi iasă proiectele din decembrie

 Programul meu din această perioadă este destul de aglomerat. Cred că pentru artiști este așa în luna decembrie. Mă bucur din plin de lucrul ăsta, deoarece ne era dor tuturor să avem evenimente, să cântăm. Slavă Domnului, am avut foarte multe invitații în această lună decembrie și nu numai. A fost un an plin profesional pentru mine.', a concluzionat Alina Sorescu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton