Tatăl Alexandrei, mărturisire cutremurătoare: „Simt că trăiește. I-a dat Dumnezeu trei șanse”

 Dumba Gabriela
.

La o săptămână de la dispariţia Alexandrei, tatăl fetei de 15 ani din Caracal face o mărturisire cutremurătoare: „Simt că trăiește'. În ciuda zvonurilor și declarațiilor preliminare ale polițiștilor care susțin că Alexandra este moartă, părinții copilei sunt convinși că aceasta trăiește.

Prietenul Alexandrei este in stare de socPrietenul Alexandrei este in stare de soc

„Plecase la meditații. După aceea să auzim că s-a dus să se întâlnească cu prietenul ei. Se face o săptămână de când nu dorm. Am plecat la Caracal, se auzise că a văzut-o cineva la un magazin. Ne-am dus și ne-am uitat pe camere, dar nu era.

A primit soția un telefon. Am căutat în două case diferite și nu era. Vă dați seama ce am simțit. I-a dat Dumnezeu o șansă, dar dacă nu au știut să profite de ele, ce să zic?

În afară de ce ne-au arătat nouă, lănțișorul și inelele și un cercel, nimic. Inelul era în butoi și lănțișorul. Când au cernut oasele s-au găsit acolo. E foarte greu. Nu știu ce să mai cred. Noi sperăm să fie, să vină acum. Sufletul meu crede că trăiește', a mărturisit tatăl Alexandrei în exclusivitate pentru Știrile Kanal D. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton