Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol, obligată să se mute din orașul natal: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți”

 Oana Pantazi
.

Najila Trindade, tânăra care, în urmă cu câteva luni, l-a acuzat pe  Neymar de viol, se confruntă acum cu o mulțime de probleme. Fanii faimosului fotbalist o pozează pe stradă, râd de ea și, uneori, sunt chiar violenți!

La începutul lunii iunie, Najila Trindade (26) l-a acuzat de viol pe Neymar, susținând că faimosul fotbalist  ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu el, într-un hotel din Paris, pe data de 15 mai. Singura dovadă a agresiunii sexuale, o tabletă, i-ar fi fost furată, a susținut tânăra. Recent, Najila a dat un interviu pentru o publicație braziliană, în care susține că se confruntă cu nenumărate probleme în urma acuzațiilor făcute.

„Nu am primit sprijin de la nimeni”

„Oamenii mă rescunosc pe stradă, îmi fac poze și râd de mine. Unii dintre ei îmi adresează jigniri, sunt misogini și violenți', a povestit Najila, care, de când l-a acuzat pe Neymar de viol, a fost atacată în mod constant, atât în mediul online, cât și pe stradă, în cele din urmă fiind obligată să se mute din Sao Paolo, orașul unde locuia, pentru a scăpa de oprobriul public. 'Nu am primit sprijin de la nimeni și toate astea din cauza faptului că este vorba despre Neymar, care este extrem de celebru și bogat', a povestit ea.

„Totul s-a destrămat în viața mea”

Mai mult, după câte susține, starea ei psihică s-a deteriorat simțitor după presupusul incident: „Mă refac din punct de vedere psihic. Mă tratez, pentru că am fost extrem de afectată, sufăr de depresie. Da, merg la psihiatru. Mă ajută mult, pentru că singură nu aș fi putut face față situației. Au venit foarte multe lucruri peste mine în același timp. Am început să sufăr pe 15 mai și, de atunci, totul s-a destrămat în viața mea. Mă simt de parcă un uragan mi-a devastat mintea. Totuși, astăzi sunt mai bine, față de zilele imediat următoare macabrului episod din Paris'.

Din nefericire, și mai afectat decât Najila ar putea fi băiețelul ei, în vârstă de doar 7 ani: „Am decis să stau numai cu el, pentru a-l proteja de această problemă, care pe mine mă ucide. Nu avem acces la internet sau televizor la noi acasă și nu are cum să fie afectat. Dar va începe să meargă din nou la școală și de asta îmi e frică', a mai spus tânăra.

În condițiile date, adevărul este greu de stabilit, însă reacția oamenilor față de o presupusă victimă este total lipsită de empatie…

Foto: Hepta, Instagram

Neymar, jucătorul-vedetă de la Paris Saint-GermainNeymar, jucătorul-vedetă de la Paris Saint-Germain

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton