Tataee de la BUG Mafia, tată pentru a patra oară! Motivul pentru care s-a mutat în Barcelona, acum trei ani, te va lăsa fără cuvinte

 Dumba Gabriela
.

Bucurie mare în familia lui Tataee de la BUG Mafia: artistul a devenit tată pentru a patra oară și nu-și mai încape în piele de mândrie. Artistul are acum trei băieți și o fată și nici nu se gândește să se întoarcă în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În urmă cu trei ani, Tataee de la BUG Mafia, pe numele său real Vlad Irimia, s-a mutat în Barcelona, împreună cu soția și cei trei copii. Toți sunt foarte fericiți departe de țară și nici vorbă să se întoarcă.

Tataee anunțat, pe 28 iunie, pe pagina sa de Instagram, că soția i-a mai dăruit un băiețel care va purta numele Gavril George Irimia.

„În această dimineață soția mea a adus pe lume cel de-al patrulea nostru copil, un băiețel sănătos, pe care l-am numit Gavril George Irimia', a scris cântărețul pe rețeaua de socializare.

Veteranul din hip-hopul românesc și soția sa, Mona, mai au o fată, Antonia Olga (9 ani), și doi băieți, Mihai (7 ani) și Cristian Vlad (4 ani).

De ce a decis să se mute din România

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia…

Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis', a afirmat Tataee despre mutarea în Barcelona.

De asemenea, un alt aspect foarte important care l-a făcut pe artist să realizeze această schimbare importantă a fost legat de copiii săi.

„Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam', spunea Vlad Irimia în cadrul unui interviu pe care l-a acordat anul trecut.

tataee-2-1024×592tataee-2-1024×592

Un alt motiv care l-a determinat să aleagă Spania

Tataee a dezvăluit că mutarea din România a venit cu beneficii, pentru că în Spania poate consuma marijuana după bunul plac. Dacă în țară acest lucru ar fi fost ilegal, în Barcelona acesta s-a înscris într-o asociație de consumatori. În orașul spaniol există și așa-zisele „cluburi de cannabis', fie cafenele.

„Sunt un consumator legal, acolo, cel puțin. Aici, sunt în continuare ilegal. Dar, sunt relaxați, da, pentru că 80% dintre spaniolii adulți fumează, probabil', susține Tataee de la B.U.G. Mafia.

Cum s-au adaptat copiii lui în Barcelona

„(…) YouTuberi (n.r.: asta își doresc copiii artistului să devină) Sunt foarte încăpățânați; sunt deciși cum s-o abordeze, cum s-o facă. Deocamdată, nu au făcut nimic public, se antrenează. Se filmează între ei, vorbesc în engleză între copiii mei, din fericire sau din păcate, cum vrea să spună fiecare român în parte. La școală fac catalană. (…)

Lu fii-miu ăla mic îi place foarte mult cu muzica. Foarte, foarte mult. Îi plac sculele, îi place să cânte, cântă și cu gura. Se vede clar că e… Ceilalți doi sunt cu jocurile, dar le place și lor muzica, a început să le placă. Erau foarte supărați pe muzică, pentru că era tati ocupat cu muzica și pleca cu muzica… dar, au început să se relaxeze acum', a povestit Vlad Irimia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton