Gabriela Cristea a rămas fără emisiune TV. Ce planuri are vedeta din toamnă: ”Sunt în discuții acum”

 Stamen Diana
.

Gabriela Cristea a rămas fără emisiune chiar înainte să înceapă pandemia de coronavirus. Vedeta prezenta o emisiune la Antena Stars, însă acum are alte planuri în ceea ce privește cariera ei în televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Prezentatoarea TV a mărturisit că deși acum nu mai are nicio emisiune, pe viitor pregătește o surpriză pentru telespectatori și va fi gaza unui nou format. Deocamdată, Gabriela Cristea nu poate începe noul proiect și așteaptă ca lucrurile să se liniștească, mai ales după sperietura pe care a tras-o cu Tavi Clonda, atunci când colegii lui de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv cu COVID-19.

'La momentul ăsta nu am emisiune. Emisiunea mea s-a încheiat înainte de pandemie. Programăm ceva la momentul respectiv, însă totul a rămas în stand-by. Probabil că din septembrie, sunt în discuții acum. Probabil că din septembrie o să încep un nou proiect despre care nu pot să spun foarte multe. În primul rând, ca să pot să mă întorc ar trebui să se respecte toate măsurile de protecție. Asta ar fi cel mai important. Și conținutul să fie, într-adevăr, unul de calitate.', a declarat Gabriela Cristea pentru Ciao.

Pentru moment, vedeta nu a vrut să dea mai multe detalii despre proiectul pe care s-ar putea să-l înceapă din toamna acestui an. Acum rămâne de văzut dacă Gabriela Cristea va continua să lucreze cu cei de la Antena sau va semna contractul cu un alt post de televiziune.

Citește și: Dieta Gabrielei Cristea. A slăbit considerabil mâncând 5 mese pe zi: „Mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână”

Fostul soț a lăsat-o fără nimic

Gabriela Cristea a fost căsătorită cu Marcel Toader, iar omul de afaceri a lăsat-o fără nimic. Prezentatoarea TV a recunoscut că a fost naivă și ar fi trebuit să se gândească mai mult înainte de a face astfel de gesturi. Vedeta a învățat din greșelile trecutului, iar acum știe cum să gestioneze și să investească altfel banii pe care îi câștigă.

Gabriela-Cristea-și-Tavi-Clonda-2Gabriela-Cristea-și-Tavi-Clonda-2

'În prima parte a carierei mele, toți banii, din păcate i-am pierdut… Acum probabil că foarte multă lume știe că mi-au fost furați de fostul meu soț. Iar acum avem o casă și investim în noi. Nu am făcut investiții majore. Ne gândim să facem asta pentru că, până la urmă, trebuie să ne gândim și la zile negre. Dar, întâi ne-am asigurat confortul nostru de toate zilele și după aceea o să ne gândim și la alte lucruri. Oricum, aș fi făcut niște investiții frumoase dacă nu aș fi fost atât de naivă și nu m-aș fi lăsat păcălită', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Tavi Clonda a făcut cel de-al doilea test pentru COVID-19. Gabriela Cristea, îngrijorată pentru fetițele sale: 'E îngrozitor'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton