Tania Popa a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mi-a sărit umărul”

 Ifrim Georgiana
.

Tania Popa a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Pe lângă condițiile vitrege din junglă, concurenții emisiunii sunt supuși unor probe cu dificultate ridicată. Se pare că actrița a suferit o leziune la nivelul umărului și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Condițiile și probele la care sunt supuși concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' devin tot mai greu de îndurat. Prima celebritate care a cerut eliminarea din emisiune este Răzvan Botezatu, mărturisind că a cedat la presiunea colegilor săi. Acesta a recunoscut că a cedat psihic, pe fondul agresivității din partea celorlalți concurenți. Cea de-a doua celebritate care a cerut eliminarea este Alex Bogdan, pe motiv că nu a mai făcut față condițiilor din junglă. Acum, actrița Tania Popa s-a accidentat în timpul unei probe, suferind o leziune la nivelul umărului.

tania-1tania-1

Tania Popa a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici. Până în prezent, actrița a mai trecut printr-un moment dificil în cadrul competiției. Aceasta a fost nevoită să bage mâna într-o cușcă cu șobolani, fiind la un pas de a face un atac de panică.

Citește și: Cine este Tania Popa.A suferit două comoții cerebrale până la vârsta de 3 ani

Citește și: Viața actriței Tania Popa, un lung șir de drame:”Am stat în comă 3 luni”

Citește și: Cum gestionează Andreea Marin problemele în relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:”Există și momente când avem căderi”

Citește și: La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Cineva cunoscut”

Tania Popa a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

În timpul unei probe din cadrul competiției, Tania Popa a suferit o accidentare la nivelul umărlui. Aceasta a strigat după ajutor, iar echipa medicală a intervenit de urgență. Lângă cei 12 concurenți, există în permanență un echipaj medical, gata să intervină în orice moment.

„Mi-a sărit umărul', a spus Tania Popa în cadrul emisiunii.

Episodul cu accidentarea actriței va putea fi urmărit într-una dintre edițiile viitoare ale emisiunii.

Tania Popa, la un pas să facă atac de panică

Tania Popa a trecut prin momente de groază într-una dintre edițiile anterioare ale emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! La finalul probei  „Frici și Delicii’, Tania a izbucnit în lacrimi după ce a câștigat, impreună cu Răzvan Boteazu, 4 porții de carne cu garnitură.

Celebra actriță a avut de înfruntat o probă destul de grea. Vedeta a fost acoperită cu ouă și făină, după care a trebuit să își strecoare mâna printre șobolani pentru a recupera steluța. După finalul probei, Tani a a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că ea și Răzvan Botezatu au câștigat patru porții de carne.

Fericiți și extenuați, cei doi concurenți s-au îmbrățișat, iar Tania nu a putut să-și stăpânească lacrimile de bucurie. „Singura mare problemă în acest joc a fost faptul că băgai mana undeva și nu știai ce se află acolo', a declarat Tania la finalul probei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton