Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani. Cum se simte vedeta: „Nu regret nimic”

 Ifrim Georgiana
.

Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani. Astăzi, 4 octombrie, jurata de la „Bravo ai stil' își sărbătorește ziua de naștere. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară, iar cu ocazia aniversării sale, a ținut să le transmită un mesaj tuturor persoanelor dragi din viața sa. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La cei 48 de ani, Raluca Bădulescu se poate mândri cu o carieră de succes și cu o viață împlinită. De-a lungul timpului, vedeta a impresionat prin aparițiile sale extravagante și prin personalitatea sa efervescentă. După cum a mărturisit chiar aceasta, în prezent, traversează o perioadă extrem de frumoasă, lucru datorat și relației pe care o are cu actualul său iubit, Grigore Rareș Gabriel. Cu ocazia zilei sale de naștere, jurata de la „Bravo, ai stil!' a ținut să le transmită un mesaj celor care au susținut-o și i-au fost aproape.

raluca-1raluca-1

Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani. Vedeta de televiziune este recunoscătoare pentru toate experiențele prin care a trecut și a susținut că nu are niciun fel de regret cu privire la deciziile pe care le-a făcut.

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în realitate și cât de mult a slăbit.A venit la VIVA! Influencers Party 2022 în pantaloni scurți

Citește și: Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței:„Eu le vreau pe toate'

Citește și: Mama Geta, mesaj subtil pentru fostul soț, după nunta fiicei sale:”Nu poți să înșeli un om…”

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman gătesc la Chefi la Cuțite:”Am venit mai mult…”

Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani

Astăzi, vedeta își sărbătorește ziua de naștere și le-a mulțumit tuturor celor care fac parte din viața sa. Aceasta a mărturisit că este fericită și recunoscătoate pentru toate experiențele pe care le trăiește în prezent.

„Să vă mulțumesc este puțin spus pentru toată dragostea pe care mi-o purtați! Sunt alaturi de toți prietenii mei, de familie, de familia Kanal D, de cei care mă urmăresc, am primit urări atât de frumoase, nici nu stiu ce pot să spun că îmi doresc! Sunt recunoscătoare că tot ceea ce se întâmplă în viață mea mă face să mă simt că am 28 de ani, nu 48. Energia, vibe-ul, fericirea, tot ceea ce primesc din partea familiei mele și a tuturor celor apropiați, mă fac să-mi doresc să păstrez aceste momente pentru totdeauna.

Nu aș schimba nimic din viață mea, nu regret nimic, sunt pur și simplu foarte fericita. Vă mulțumesc, mă înclin și vă iubesc din tot sufletul meu pentru fiecare moment al vieții mele!', a declarat Raluca Bădulescu, potrivit kanald.ro.

Raluca Bădulescu, pregătită să fie din nou mireasă

După despărțirea de Florin Stamatin, Raluca Bădulescu și-a refăcut viața alături de Grigore Rareș Gabriel, actualul ei iubit. Recent, aceasta a susținut că nu exclude în totalitate ideea căsătoriei. Aceasta a mărturisit că este cu adevărată îndrăgostită și este fericită.

„Why not? Never say never!’ (n.r. De ce nu? Niciodată să nu spui niciodată’), a declarat, pentru Playtech.ro, Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva luni, că divorțează. Deși s-au despărtit, Raluca și Florin au rămas în relații bune.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton