Tania Budi arată, la 51 de ani, ca o puştoaică de liceu. Iubirea îi dă aripi. Şi îi şterge ridurile! / Cine este norocosul

 Dumba Gabriela
.

Printr-un exerciţiu de imaginţie, dacă am întreba o persoană care nu ştie cine este Tania Budi şi doar să-i intuiască vârsta privind câteva fotografii recente ale blondei, cu siguranţă nimeni nu ar crede că are 51 de ani. Tania arată ca o puştoaică de liceu şi nu operaţiile estetice sunt responsabile pentru tenul lipsit de riduri, ci iubirea. De sine, în primul rând, dar şi pentru actualul său iubit.

Tania Budi are 51 de aniTania Budi are 51 de ani

'Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine', spunea recent Tania Budi şi se pare că acesta este motivul pentru care arată aşa de bine. Bărbatul care i-a cucerit inima este tânărul Marin Burcea, un constănţean care activează ca şi caporal în Legiunea Străină.

Pentru el, Tania Budi face naveta în Franţa, acolo unde locuieşte acesta momentan şi se declară mai fericită ca niciodată. Pentru a imortaliza pe veci dragostea dintre ea şi Marin, Tania i-a făcut soldatului un jurământ de iubire inedit: și și-a tatuat pe piele cuvântul „soul', iar Marin continuarea… „mate' (n.r. suflet pereche).

Cum se menţine Tania în formă

Tania nu este adepta intervenţiilor estetice şi, într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, a mărturisit ce tratament o ajută să-şi menţină pielea tânără:  „Doctorul meu a decis să-mi facă un «Dracula», care practic, este cel mai bun tratament de împrospătare a tenului. Se vede efectul în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic special. Am nişte creme hidratante şi cam atât!'.

Tania nu ţine diete drastice sau anumite cure de slăbire, ci este adepta unui stil de viaţă sănătos.

„Dietă am una singură, de foarte mulţi ani, mănânc de toate câte puţin. Nu fac rabat de nimic, nu mă abţin de la cartofi prăjiţi, de la pizza, de la nimic. Cum să zic…mănânc doar o treime din porţia pe care aş fi mâncat-o altădată. Cantitatea pe mine mă meţine în formă. Seara nu trebuie să mănânci motiv pentru care de foarte multă vreme ţin frigiderul gol. E doar mâncarea căţelului acolo şi apa plată.', spune Tania Budi. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton