Monica Bellucci iubește din nou! Are un partener cu 18 ani mai tânăr!

.

La 54 de ani, încă este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și își trăiește viața cu pasiunea pe care doar spiritul latin ți-o poate da. Își asumă vârsta și nu își ascunde ridurile, iar acesta este unul dintre motivele pentru care Monica Bellucci are la picioare cinematografia mondială, dar și toți bărbații planetei…

„Dragostea nu dispare, se transformă”


În 1996, la cinci ani de la divorțul de primul soț, Monica Bellucci s-a îndrăgostit nebunește de băiatul rău al cinematografiei franceze, Vincent Cassel. De-a lungul timpului, cei doi au jucat în nu mai puțin de opt filme împreună, scenele amoroase dintre ei făcând deliciul publicului. Poate tocmai pentru că formau un cuplu atât de carismatic, vestea despărțirii lor, în 2013, după 18 ani de conviețuire și 14 ani de căsnicie, a fost șocantă. Asta cu atât mai mult cu cât cei doi aveau împreună două fiice de vârste mici – Monica a devenit mamă pentru prima oară la 39 de ani și a doua oară la 45, Deva născându-se pe 12 septembrie 2004 şi Léonie, pe 21 mai 2010.
Cu doar un an înainte de a se despărți, actrița spunea: „Nu a fost ceva premeditat. Am fost atrasă de el – în același timp, nu eram sigură în privința lui. Nu știu de ce am devenit iubiți. Simt că nu suntem noi cei care alegem persoanele alături de care vom fi. Asta ni se întâmplă pur și simplu – ele sunt acolo, așa a fost și în cazul meu și așa e și acum. Deocamdată. Acel „deocamdată, care lăsa o portiță de scăpare, a fost premonitoriu, fiindcă Monica și Vincent s-au despărțit la scurt timp, printre altele și din cauza proiectelor profesionale care îi țineau departe unul de celălalt – el locuia la Paris, iar ea, la Roma sau la Londra… Cu toate acestea, la doar câteva zile de la anunțarea rupturii actrița mărturisea: „Între noi va exista mereu iubire. Chiar dacă drumurile noastre se despart, eu și Vincent vom fi mereu acolo unul pentru celălalt. Dragostea nu dispare, se transformă. Lucrurile se schimbă enorm, dar familia noastră rămâne de neatins.

Coperta VIVA! mai

Numărul de mai al revistei VIVA! poate fi găsit la toate standurile de difuzare a presei.

Un iubit cu 18 ani mai tânăr

Deși se specula că trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr, până anul acesta, în luna martie, când s-a afișat cu el la Paris Fashion Week, actrița și-a ținut relația secretă. După două mariaje eșuate, Monica a primit din nou șansa la iubire, iar alesul ei se numește Nicolas Lefebvre, are doar 36 de ani și este sculptor și proprietar al unei galerii de artă, în trecut – fotomodel. Într-un interviu pentru Paris Match, actrița spunea despre noua ei relație: „Partenerul meu nu are aceeași profesie ca a mea, dar îl obligă, de asemenea, să călătorească mult în lume. Stilul său de viață este similar cu al meu, așa că ne înțelegem perfect. Sunt foarte fericită cu el. Și de ce nu ar fi, doar și fostul ei soț, Vincent Cassel s-a însurat cu un model în vârstă de 21 de ani?!

Materialul integral îl găsiți în numărul de mai al revistei VIVA!

Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Foto: Hepta, Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton