Sylvia Sîrbu a avut grave probleme de sănătate și duce un stil de viață complet diferit: „Am fost într-un fel de semi-comă”

 Ifrim Georgiana
.

În ultimele luni, Sylvia Sîrbu nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare, lucru care i-a pus pe fanii acesteia pe gânduri. La sfârșitul anului trecut, artista s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, motiv pentru care a făcut câteva schimbări radicale în viața ei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ultimii ani au adus multe schimbări în viața Sylviei Sîrbu. Vedeta a renunțat la muzică, a emigrat în Suedia și a făcut cursuri de specializare în hatha, o ramură a yoga. Ulterior, aceasta a început să țină cursuri de dezvoltare personală și ateliere pentru femei. La sfârșitul anului 2022, artista s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, ce au determinat-o să fie mai puțin prezentă în viața publică, dar și în social media. Totodată, fosta membră a trupei A.S.I.A. a făcut schimbări la nivelul regimului ei alimentar, propunându-și să-și prioritizeze sănătatea de acum încolo.

si9si9

Sylvia Sîrbu a vorbit despre schimbările care s-au produs în ultimele luni din viața ei, mărturisind că își rezervă timp pentru propria sănătate și pentru activitățile care îi produc plăcere. Artista și-a continuat activitatea muzicală, însă nu a făcut niciun anunț referitor la revenirea ei pe rețelele de socializare.

Citește și: Sylvia Sîrbu a avut probleme grave de sănătate. De ce s-a retras fosta cântăreață din viața publică: „În România, ca să ajungi la doctor, trebuie să…'

Citește și: Clipe de groază pentru Sylvia Sîrbu! A fost atacată de hoți în propria casă 

Citește și: Raluca Pastramă, după ce s-a zvonit că divorțează de soțul ei, Ibrahim: „Există discuții, dar…”

Citește și: Două noi zile libere din 2024. În ce zile nu se muncește, începând de anul viitor

Sylvia Sîrbu a avut grave probleme de sănătate

La sfârșitul anului trecut, Sylvia Sîrbu a suferit o gripă severă, iar de atunci viața acesteia s-a schimbat radical. În ultimele luni, artista și-a dedicat mai tot timpul îngrijirii medicale, acesta fiind motivul pentru care a fost o prezență rară în mediul online.

„Anul trecut a fost un an mai dificil pentru mine, primele două luni ale acestui an mi le-am rezervat să mă ocup de propria sănătate, pentru că fix în ultimele zile din an am avut o gripă super oribilă, nu am mai trăit niciodată în viață mea așa ceva, aia a fost cireașa de pe tort, m-a dat peste cap. Am avut febra, frisoane, dureri de cap, două zile am fost într-un fel de semi-comă, nu mă puteam ridică din pat efectiv', a declarat Sylvia la Antena Stars.

Cum și-a schimbat Sylvia Sîrbu stilul de viață

Pentru a nu se mai confrunta cu alte probleme de sănătate, Sylvia Sîrbu a făcut schimbări la nivelul regimului alimentar. Aceasta și-a pus activitatea din mediul online pe pauză, mărturisind că și-a canalizat energia concertelor și întâlnirilor cu prietenii.

„Acum, de o lună și ceva m-am apucat să țin post intermitent, ceea ce mi-a făcut foarte bine. M-a dat lumea dispărută de tot, nu am mai postat nimic de multe luni și lumea nu știe ce s-a întâmplat cu mine. Eu am avantajul că sunt un om care nu câștigă bani din social media, nu este job-ul meu. Îmi permit să iau o pauză de la social media când simt nevoia.

Am avut alte priorități și nu am avut timp și disponibilitate sau energie să mă gândesc că ar trebui să postez pe social media. Viața mea a continuat, am avut concerte în perioada asta, am ieșit cu prietenii, dar nu am mai stat pe social media', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton