Cum reușește Teo Trandafir să-și mențină greutatea: „Singura dietă minune care trece testul timpului”. Preferă să comande mâncare

 Ifrim Georgiana
.

În cei peste 20 de ani de carieră, Teo Trandafir a trecut prin schimbări spectaculoase. Prezentatoarea TV a slăbit 60 de kilograme într-un an și duce un stil de viață sănătos și echilibrat. Recent, vedeta a dezvăluit modul prin care reușeste să se mențină la o greutate constantă și a recunoscut că obișnuiește să comande mâncare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În anul 2011, Teo Trandafir a fost la un pas de a-și pierde viața, din cauza unei pancreatite grave. Prezentatoarea TV a trecut prin două intervenții chirurgicale la acea vreme, iar doi ani mai târziu a făcut o operație de micșorare a stomacului. De atunci, aceasta a promovat un stil de viață sănătos și a vorbit în mai multe rânduri despre regimul alimentar pe care îl respectă cu sfințenie. Pentru a-și menține silueta, Teo Trandafir duce un stil de viață armonios, este atentă la alimentație și face multă mișcare fizică.

teo9teo9

Teo Trandafir a spus cum reușește să-și mențină greutatea, după ce a slăbit mai mult de 60 de kilograme. Prezentatoarea TV spune că nu există o dietă minune, ci numai un stil de viață sănătos își spune cuvântul odată cu trecerea timpului. Când vine vorba de regimul alimentar, vedeta recunoaște că mânâncă puțin, însă nu-și refuză poftele.

Citește și: Teo Trandafir și-a uitat numele în timpul unei transmisiuni în direct: „În acel moment m-am întrebat cum Dumnezeu mă cheamă'

Citește și: Teo Trandafir, la tribunal din cauza campaniilor umanitare false. Printre cei înșelați, nenumărate vedete

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui au fost implicați într-un accident rutier: 'Uneori viața este imprevizibilă și…'

Citește și: Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Claudia Pătrășcanu și copiii, de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu. Ce făcea iubita lui în tot acest timp

Cum reușește Teo Trandafir să-și mențină greutatea

Pentru a-și menține greutatea, Teo Trandafir spune că duce un stil de armonios, așa că este atentă atât la alimentație, cât și la mișcarea fizică și orele de somn. Prezentatoarea TV recunoaște că nu-și refuză poftele, însă are grijă să nu facă excese.

„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una', a declarat prezentatoarea TV, potrivit ciao.ro.

Teo Trandafir preferă să comande mâncare

Teo Trandafir spune că mănâncă în cantități mici și preferă să-și comande mâncarea. Atunci când intră în bucătărie, prezentatoarea TV gătește rețete simple și care nu necesită un timp îndelungat de preparare.

„Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc pizza cu ce ai în frigider', cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez' cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat cu efort minim și care „salvează' multe alimente din frigider', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce ritual respectă Teo Trandafir în fiecare dimineață

Prezentatoarea de la Kanal D spune că mânăncă micul dejun și consumă o cantitate impresionantă de apă în fiecare dimineață, fiind un ritual pe care îl respectă cu sfințenie de câțiva ani buni.

„Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă', a încheiat Teo Trandafir.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton