Sute de mesaje de susținere pentru Andreea Bălan, după ce s-a aflat că a fost la un pas de moarte: “Ești iubită de Dumnezeu!”

 Dumba Gabriela
.

Fanii Andreei Bălan au luat cu asalt conturile de socializare ale artistei după ce au aflat că aceasta a fost la un pas de moarte, în timpul operaţiei de cezariană. Cântăreaţa a primit, astfel, sute de mesaje de susţinere şi rugăciuni menite a o ajuta să-şi revină în urma stopului cardio-respirator suferit aseară.

 

Nu mă bucură ce am auzit că ai întâmpinat în sala de naştere, însă din suflet mă bucur că ai trecut peste şi ai primit încă o dovadă în plus că eşti iubită de Dumnezeu. Te va ajuta să vii acasă împreună cu bebeluşa şi veţi fi aşa cum ai promis – nu trei, ci patru! Felicitări, draga mea, să trăiţi fericiţi o viaţă lungă împreună!', este unul dintre mesajele emoţionante primate de Andreea Bălan pe Facebook.

„Hai, mami, că ești puternică, te așteaptă două minuni, minunile tale', ' Fii puternică, trebuie să lupți cu tărie, mai ales pentru cei doi îngerași!', ' Fetița a venit pe 4 martie? Nu pe 4 martie a fost cutremurul? Ziua de 4 martie este o zi cu o energie aparte…', scriu fanii cântăreţei.

„Mari emoţii mi-ai dat fată! Să nu mai faci din astea! Sănătate ţie şi micuţei! Te pupăm!', i-a transmis şi Ramon Cotizo Andreei Bălan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton