Halle Berry și-a făcut un tatuaj pe tot spatele și s-a pozat topless la 52 de ani!

La începutul acestei săptămâni, Halle Berry și-a șocat fanii de pe Instagram dezvăluindu-le cel mai nou tatuaj al ei, care, practic, îi acoperă tot spatele. Admiratorii actriței au fost încântați în special de imaginea topless cu care i-a răsfățat favorita lor.

Halle Berry arată senzațional la 52 de ani.

La 52 de ani, Halle Berry arată atât de bine încât sunt cu siguranță femei de 30 de ani care ar renunța de bunăvoie la 20 de ani din viață doar ca să arate ca ea. Pe Halle o ajută însă, mai mult ca sigur, și moștenirea genetică, pentru că, altfel, e greu de crezut că actrița sfidează timpul doar prin intermediul vieții sănătoase pe care o duce…

Lady Gaga și-a făcut un tatuaj similar…

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentines Day. A tattoo toast to la vie en rose' by the beautiful @winterstone my spinal cord is now a rose

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Și dacă Lady Gaga i-a luat-o înainte actriței, tatuându-și un trandafir pe coloana vertebrală, săptămâna trecută, în onoarea filmului A Star Is Born, iată că nici Halle nu s-a lăsat mai prejos, ba chiar tatuajul ei are o întindere mult mai mare decât al cântăreței… Deși acesta a fost ultimul lucru pe care l-au observat admiratorii actriței. Iar asta pentru că Halle a făcut-o în stil mare – s-a pozat dezbrăcată de la brâu în sus și a îmbrăcat o pereche de pantaloni strălucitori din paiete. Puțini au observat că vedeta se afla în fața unui aragaz și în mâna stângă ținea un ou (să fi fost o aluzie la celebra postare cu oul de pe Instagram care a depășit recordul de like-uri?).

„Cine spune că nu sunt o sirenă?”

 

View this post on Instagram

 

Who says Im not a mermaid ‍♀️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Imensul tatuaj, ce pornește de la baza gâtului și se termină mai jos de talie este o reprezentare a naturii – Halle și-a tatuat niște frunze de viță-de-vie ce cresc în dimensiuni pe măsură ce tatuajul coboară. Cât despre comentariul făcut de actriță la această postare – Cine spune că nu sunt o sirenă? – considerăm că este imposibil de contrazis. Halle Berry chiar așa arată! Actrița a reușit totuși să-și îngrijoreze vreo câțiva fani, care n-au putut să nu se întrebe cum de a gătit Halle oul acela fără tricou pe ea…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton