Marea suferință a Ilenei Stana Ionescu, la 85 de ani: "Tare ne temem că..."

 Dumba Gabriela
.

Pandemia a amplificat marea problemă pe care o aveau deja Ileana Stana Ionescu și soțul său, Andrei Ionescu. Ajunși la 85, respectiv 94 de ani, actorii sunt măcinați zi de zi de dorul fiului lor, Andrei, care locuiește în America. Ileana Stana Ionescu se teme că și anul acesta va fi la fel de greu, poate chiar imposibil, să-și strângă fiul în brațe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De aproape doi ani, soții Ileana Stana și Andrei Ionescu încearcă să ducă aceeași viață frumoasă și liniștită pe care o aveau înainte de pandemie, chiar dacă acum sunt izolați de lume și în imposibilitatea de a-și revedea fiul.

2432324323

„În casa noastră, dorul de Andrei, băiatul nostru drag, e poate cea mai mare problemă. Nu pandemia, nu creșterea asta a prețurilor și facturilor, ci faptul că nu-l mai putem vedea ca altădată pe fiul nostru.

Sigur, nici înainte de pandemie nu era prea simplu, fiindcă el și ai lui trebuiau să vină tocmai din America.

După declanșarea pandemiei i-am cerut însă în mod expres să nu mai bată tot drumul până în Europa. Și tare ne temem că la fel vor sta lucrurile și în acest an, fiindcă nu există semnale încurajatoare, a spus pentru impact.ro Andrei Ionescu.

Andrei Ionescu mărturisește că rugămințile lor se îndreaptă zilnic spre Dumnezeu și tot ceea ce își doresc este să-și revadă fiul și nepotul.

„Așteptăm și iar așteptăm. Ne dorim ca bunul Dumnezeu să ne ofere iar șansa de a ne revedea copilul și nepotul, pe Alexandru Luca, un băiat de toată isprava la cei zece ani ai săi. Iar asta nu este puțin lucru!, a adăugat întristat Andrei Ionescu.

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială: „Nu e o surpriză’

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:„Ești nebun, ești pervers….

Citește și: Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Soții Ionescu, dezamăgiți de teatrul din ziua de azi

Soții Ileana Stana și Andrei Ionescu, actori de renume, cu o carieră impresionantă în spate, recunosc că teatrul din ziua de astăzi nu este întocmai pe placul lor.

„Am constatat într-o bună zi că până și dorul de teatru parcă s-a mai estompat. Ne era și încă ne mai este și azi dor să revedem teatrul, scena pe care am urcat atâția ani, dar nu putem face nimic, fiindcă distanța e mare.

Ne consolăm poate cu ideea că pe vremea noastră, spunem noi, totul era diferit. Și viața, și teatrul!

Noi, și eu, și Ileana, și alții am trăit o viață excelentă în teatru. Era o vreme în care îți mai puteai alege rolurile, în care pasiunea pentru scenă era exprimată în alte moduri decât cele de azi. Toate acele lucruri sau concepții au cam dispărut!, a mai spus bărbatul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton