Ce afacere i-a adus Oanei Zăvoranu profit de 1 milion de euro în 2021: "Bani curați"

 Dumba Gabriela
.

Oana Zăvoranu s-a îmbogățit în pandemie, în timp ce multe afaceri au dat faliment. Zăvoranca a avut întotdeana fler în afaceri și în 2017 a deschis o clinică medicală, care i-a adus doar anul acesta profit de peste un milion de euro. Atât de fericită este Oana de rezultate, încât plănuiește să deschidă clinici și în alte orașe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a dezvăluit că în 2021, în ciuda scandalului pe care l-a avut cu angajatele clinicii sale medicale din București, că i-au intrat în conturi 3 milioane de euro, dintre care câștigul său a fost de peste un milion. Afacerea i-a mers întotdeauna bine, dar pandemia i-a adus foarte mulți bani pentru că la clinica ei se pot face și teste pentru depistarea COVID.

oana_zavoranuoana_zavoranu

„Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. (…) Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.

Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați', a mărturisit Oana Zăvoranu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Citește și: Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme. Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Citește și: Ioana Grama și Alex Tăgurean divorțează: „Am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când…’

„N-am cheltuit banii mamei pe cârpițe!'

Oana Zăvoranu crede că mama sa, Mărioara, ar fi mândră că fiica ei nu a risipit în van averea moștenită la moartea ei. Oana plănuiește să extindă afacerea și în alte orașe având în vedere că îi merge atât de bine.

„Nu sunt bani mermeliți, sunt bani cinstiți. Ne-am gândit să ne extindem. Mama ar fi mândră de mine că nu am cheltuit banii pe cârpițe. Am bomboniera ei de cristal la mine în birou.

De Sărbători, stau acasă cu soțul meu și de Revelion plecam undeva la munte. Noi suntem după o zi pe alta așa', a mai spus Oana.

Fosta ei casă de la Afumați a ars

Oana Zăvoranu a mai dezvăluit la Capatos că a fost anunțată de către noii proprietari, în urmă cu două luni, că a ars casa de la Afumați, pe care a vândut-o după moartea mamei sale cu o sumă frumușică, 150 000 de euro.

„Mi-a trimis cineva poze că a luat foc acum două luni casa de la Afumați pe care am vândut-o cu 150 000 de euro. A fost un incendiu. Bine că nu a ars toată.

Am vândut-o greu că nu vroia nimeni să o cumpere, pentru că a tot spus pe la televizor în perioada aceea că e o casă bântuită! Doamne ferește!', a mai precizat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton